Ташева за бежанците: Турция отгледа това злокачествено образувание

76249
Ташева за бежанците: Турция отгледа това злокачествено образувание

Процесът на сирийски бежанци към България преследва целта за ислямизация. Това заяви депутатът от „Атака” Магдалена Ташева при обсъждането на проекторешение за недопускане на имигранти от Близкия изток и Северна Африка, включително и бежанци от Сирийска арабска република на територията на Република България, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Проекторешението е внесено от депутати от „Атака”.

„От всички нас се изисква да вземем съдбоносно решение. Нахлува една частна мюсюлманска армия, обучена за терористични действия от лагери по турско-сирийската граница. Тази армия не крие, че е терористична. Тя дефилира в България. Тези хора не бягат от полетата на терора. Те идват от Турция. Можем да ги наричаме бежанци, но турски. Турция отгледа това злокачествено образувание”, заяви Ташева.

Йовчев: България ще получи помощ от ЕС за бежанците

България ще получи подкрепа от Европейския съюз за справяне с бежанците. Тя ще бъде и техническа и финансова. Това съобщи в Люксембург ...

„САЩ се оказаха в изолация. Сега война няма да има, а подриването на Сирия със сирийската свободна армия не може да продължава безкрайно. Питат се какво да я правят тази армия, след като няма война. Със съгласието на сегашното правителство вратите на България са отворени. Имаме един министър на вътрешните работи, който е позор за България. Това е единственият министър на вътрешните работи в ЕС, който не знае колко точно са бежанците на територията на страната. Докога министърът на вътрешните работи ще пърха с мигли пред репортерките и ще се прави на госпожица?”, посочи депутатът.

„През 2001 г. сърбите хващаха десетки муджахидини от целия мюсюлмански свят, които при разпитите казваха, че всеки може да премини българската граница, ако плати 2000 долара на калпак. Мога да посоча и други данни за това колко се плаща на българската граница за трафик на мюсюлмани. Не знам да има християнски бежанци. Има мюсюлмански вълни, които заливат Стария континент. И за това се плаща скъпо”, коментира Ташева. Според нея въпросът „Защо службите не знаят колко бежанци влизат?” е свързан с друг въпрос – „С кого делят парите?”.

Според Ташева няма автентични сирийски бежанци. „От юни турската граница със Сирия е запечатана. Там се стреля срещу всяка група. Затворена е границата с Йордания”, заяви Ташева. Тя попита защо бежанците от Сирия не се насочват към Израел. Процесът на сирийски бежанци към България преследва целта за ислямизация, посочи тя.

„В България нахлуват терористи. В Сирийската свободна армия по-малко от 50% са сирийци, над 1000 са чеченците, има пакистанци, албанци, бангладежци.
Тази граница не е само на България, тя е и на Европейския съюз”, каза още депутатът от „Атака”.

БСП: Страната ни се оказа неподготвена за бежанския поток

Изпълнителното бюро на БСП отбелязва с тревога засиления бежански поток към България и подчертава, че страната се е оказала неподготвен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика