Трайчо Трайков: Бойко понякога и със себе си не е съгласен!

34184
Трайчо Трайков: Бойко понякога и със себе си не е съгласен!
Снимка: БГНЕС

Трайчо Трайков и Красен Кралев се изпокараха като на Женския пазар в студиото на Нова телевизия. Двамата гостуваха в предаването на Люба Кулезич в опит да изяснят на ранобудните зрители какви са, уж, дребните разминавания между Реформаторския блок и ГЕРБ, които пречат за съставяне на коалиция.

Бизнесменът от Варна, който беше трети в листата на ГЕРБ там и беше избран за депутат, се подразни от въпроса дали неговият екип се грижи за страницата на Бойко Борисов във Facebook. "Бойко Борисов си пише на страницата сам", тросна се Кралев и се опита да обясни, че е в ГЕРБ като експерт, а не като пиар.

Трайков: Говорещите за КТБ трябва да декларират интереса си

Всички говорещи за ситуацията около Корпоративна търговска банка (КТБ) трябва да обяснят какъв е интересът им. Проблемът е, че до момен...

Трайчо Трайков, който беше в екипа на Реформаторския блок, изпратен да преговаря с ГЕРБ за съставяне на правителство, опита да запази самообладание, но успя до последните минути от госутването в предаването на Кулезич. Бившият министър от ГЕРБ, който е трън в очите на Бойко Борисов от напускането на партията, се ядоса от постоянните общи приказки на Кралев за разминавания в позициите. "Говорите непрекъснато за някакви различия, какви са тези различия. Къде ги видяхте, като не бяхна на преговорите", изнерви се Трайков и скочи на Кралев. "Вижде Ирина Репуц от християндемократите какво пише. Били са пренебрегнати на перговорите", посочи варненският бизнесмен.

Преди да се ядоса, Трайчо Трайков обясни, че разговорът на Реформаторите с ГЕРБ през седмицата за коалиционно правителство са били изключително конструктивни. Разминаванията обаче се появили в последните 15 минути на срещата. Красен Кралев пък захапа лидера на ДСБ Радан Кънев за постоянните му постове в страницата му във Facebook.

"Свидетели сме на много интересни коментари в мрежата между лидерите на Реформаторите, заяде се Кралев. - За съжаление, Радан Кънев не е разбрал, че кампанията приключи и трябва да седне на масата на преговорите. Нас ни притеснява фактът, че лидерите на Реформаторския блок имат различно мнение и говорят публично на различни позиции".

Трайчо Трайков защити Радан Кънев и от своя страна нападна Кралев и ГЕРБ с думите: "Защо Радан Кънев да седне на масата, когато там не е Бойко Борисов. Той е лидер на ДСБ, както и Бойко е лидер на ГЕРБ. А за разногласията - винаги има разногласия. Дори Бойко Борисов, който е едноличен лидер на ГЕРБ, понякога не е съгласен със себе си".

На Борисов ли ни оставяте!

Не им ли дожаля на тези пергиши от Реформаторския блок седем часа да издевателстват над три крехки жени, преговарящия екип на ГЕРБ, за ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com