В. Симеонов: Орхан Исмаилов има задача да разбие разузнаването

21834
В. Симеонов: Орхан Исмаилов има задача да разбие разузнаването
Снимка: БГНЕС

Орхан Исмаилов е политически продукт на ДПС. Неговата задача е да получи достъп до базата данни на разузнаването ни. Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Той допълни, че спорният заместник-министър на отбраната има за цел да разбие информационния масив на разузнаването. Неговото назначаване било еднолично решение на Народна партия "Свобода и достойнство" на Корман Исмаилов. В Реформаторския блок не знаели за предложението. В ГЕРБ - също, беше обяснено в ефира на БНТ.

Валери Симеонов отмени срещата с военния министър

Срещата между министъра на отбраната Николай Ненчев със съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов е била отложена, съобщиха ...

Самият Корман Исмаилов също не беше пожален. Според Валери Симеонов той е имал бизнес с покойния Неджет Мензир - бивш транспортен министър на Турция, бивш началник на всички полицейски управления в Истанбул, бивш директор на Румелийската търговско-промишлена камара и др. Съпредседателят на ПФ назова номер на фирмено дело и уточни, че Исмаилов е прехвърлял дружествени дялове на Мензир.

Беше повторено, че Ахмед Давутоглу бил дипломен ръководител на бившия кадър на ДПС (обвинение, което лидерът на НФСБ отправи и вчера).

Ако зависеше от мен, щяхме да излезе от управляващата коалиция още при назначаването на Орхан Исмаилов. Назначаването на Веселин Пенев за областен управител на София е политическа гавра. Това заяви още Валери Симеонов, който баше категоричен, че обединението ще излезе с обща позиция най-рано следващия вторник.

Той беше категоричен, че не е "лидер на еднолична партия като ГЕРБ и "Атака". И така или иначе решението щяло да бъде взето от колективния орган.

Симеонов: Ако Орхан Исмаилов се оттегли, проблемът ще е решен

Патриотичният фронт не е против личността на Орхан Исмаилов, а е против поставянето на важни държавни постове на хора от протурска парт...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика