В началото на следващата седмица Реформаторите ще търсят съгласие за местните избори

7385
В началото на следващата седмица Реформаторите ще търсят съгласие за местните избори

Виждам подценяване на значението на местните избори от страна на част от колегите от Реформаторския блок. Логично е, след успешно представяне на европейските и парламентарните избори, Блокът да търси начини да разшири влиянието си и да гарантира устойчивост на проекта като цяло. Това заяви в интервю за Дарик Радио съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок и заместник-председател на „Движение България на гражданите“ Найден Зеленогорски.

Отново Зеленогорски настоя до края на този месец партиите в Реформаторския блок (РБ) да вземат единно решение относно коалиционното споразумение за местните избори, единните листи и единната регистрация на РБ. По негова покана следващата седмица във вторник ще се проведе среща на Председателския съвет на РБ, на която да се обсъдят тези въпроси. Припомняме, че заради неразбирателството по темата Зеленогорски вече заплаши с оставка като водач на предизборния щаб на Реформаторите.

Зеленогорски заплаши с оставка, постави ултиматум на Кънев

На 20 юли си подавам оставката като шеф на националния предизборен щаб. Това е обявил преди минути съпредседателят на Реформаторския б...

Вече сме постигнали единни кандидатури в една трета от областните центрове, но остават две-трети, в които все още се разминаваме. За да има боеспособна и организирана армия, са необходими условия и ния трябва да имаме готовност. Въпреки сериозните ни законодателни ангажименти не бива да спираме политическата работа с местните структури. Изборите за местна власт са основна цел за нас, от ДБГ, настоя Найден Зеленогорски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика