ВМРО прие предложението на НФСБ, напуска Бареков

24660
ВМРО прие предложението на НФСБ, напуска Бареков

"Ръководството на ВМРО - Българско национално движение отчита историческата възможност за създаване на обединен Патриотичен фронт с НФСБ и други патриотични партии и организации. Отдавнашна теза на ВМРО е, че патриотичните формации в България трябва да се обединят. " Това се казва в съобщение на партията до медиите.

Според ВМРО едно такова патриотично обединение би се превърнало в незаобиколим обществено-политически фактор в България.

Във ВМРО: ББЦ е твърде егоцентричен проект и за нас мястото е все по-малко

Процеси на разпад бяха регистрирани в последните дни около "България без цензура". След като Ангел Славчев нападна ръководството на пар...

Ръководството на партията единодушно е решило да приеме предложението на НФСБ за създаване на Патриотичен фронт, който да работи за защита на българските национални интереси.

Същевременно се прекратява участието на ВМРО в коалицията с „България без цензура", Земеделски народен съюз и движение „Гергьовден".

"Ръководството на ВМРО призовава всички честни българи за обединение на идващите избори, за да бъде прекратен престъпният грабеж, довел България на прага на национална катастрофа и за да бъде извадена антиконституционната партия ДПС от властта", призовават от партията.

 

Утре ВМРО разкрива дали излиза от коалицията с Бареков

На 24 юли ще се проведе заседание на Националния изпълнителен комитет на ВМРО, на което партията ще реши коалиционната си политика. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика