Валери Симеонов: Мисля, че Велизар Енчев не е честен човек

25867
Валери Симеонов: Мисля, че Велизар Енчев не е честен човек
Снимка: БГНЕС

Доста театрално - това заяви председателят на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов по адрес на Велизар Енчев.

Вчера, пред Сашо Диков, Велизар Енчев нарече "предателство" поведението на "Патриотичния фронт". ПФ защити Цветан Цветанов в историята с тефтерчетата на Филип Златанов и на всичкото отгоре той стана член на Комисията, занимаваща се с подслушванията. Отделно не знаехме, че Слави Бинев ще оглави Комисията по култура и медии, възмути се Енчев.

Велизар Енчев се цепи от Патриотичния фронт заради "политическа измама"

Велизар Енчев напуска ПГ на Патриотичния фронт (ПФ) заради тоталната подмяна и политическата измама, която се извършва от ръководството...

Не е вярно, че преди изборите сме казвали, че няма да подкрепим никого. Казвахме, че ще подкрепим всичко добро за България. От тази гледна точка подкрепихме по-малката злина, защото липсата на правителство беше по-голямата, каза Симеонов пред Нова телевизия.

На въпрос дали Велизар Енчев ще бъде изключен от НФСБ, Симеонов припомни, че г-н Енчев вече има две предупреждения за нелоялно поведение. Нямам намерение да влизам в обяснителен режим.

Честно казано вече мисля, че не е - така Симеонов отговори на въпрос дали Велизар Енчев е честен човек. Защо не ми давате направо отговорите, които смятате, че трябва да дам, ядоса се Симеонов. И заяви - как може осем месеца мой служител да не разбере, че каквото съм кажел, това ставало - разбра го месец и половина след като влезе в парламента, иронизира председателят на НФСБ.

На въпрос по отношение на Слави Бинев и това, че стана председател на Комисията по медии и кулултура, Валери Симеонов заяви, че от тази комисия нищо не зависи. Може би искат Хюсеин Хафъзов да оглави Комисията по култура и медии, отново иронозира Симеонов. Всичко подлежи на обсъждане. Искам да припомня обаче, че като евродепутат Слави Бинев постигна успех със сметищата на Разлог и Ямбол, постигна освобождаване на шестима гръцки моряци. Слави Бинев беше единственият човек, който постави пред ЕК въпроса за обвързаността на българските медии, подчерта Симеонов.

Велизар Енчев в битка с Валери Симеонов за лидер на НФСБ

Изненадващо Валери Симеонов се сдоби с конкурент за лидерския пост в НФСБ. Три организации - в Силистра, София-област и Русе, се готвят...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика