Валери Симеонов захапа Кунева, разкритикува и кампанията "Аз съм Шарли"

30635
Валери Симеонов захапа Кунева, разкритикува и кампанията "Аз съм Шарли"
Снимка: БГНЕС

Противоречията вътре в управляващата коалиция избиват непрекъснато според това кой говори пред медиите. Поредният теч дойде след изказване на лидера на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов пред радио К2.

Симеонов атакува вицепремиера Меглена Кунева и я обяви за "пълнеж" по отношение на сферата на отбраната.

Засилват сигурността по транспортни и пощенски обекти

По разпореждане на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е повишено нивото на сигурност на...

"Какво разбира Меглена Кунева от отбрана и сигурност? Естествено, че беше сложена там, колкото да запълни една дупка", каза той.

"Аз имам малко по-различно мнение от масовото втурване по инерцията „Аз съм Шарли”. Аз не съм „Шарли”, аз съм Валери Симеонов, аз съм СКАТ. И не желая да имам нищо общо с едно доста компрометирано издание, което освен всичко друго има и три фалита до момента, разбирайте колко е било четено”, заяви Валери Симеонов.

Той обаче подчерта, че по никакъв начин не защитава насилието, но това не променя факта, че от списание „Шарли Ебдо” са прекалили и няма нещо, с което да не са се изгаврили.

„Аз съм против тази варварска религия исляма, но от друга страна не мога да забраня на някой да я изповядва и да я приема като негова религия, това са лични неща и върху тях не трябва да се посяга”, обясни съпредседателят на ПФ и продължи: „Когато ние от СКАТ изнесем някаква информация, тя трябва да е подкрепена с факти и ми е много чудно къде бяха всичките тези „Шарли”-та от БНТ, когато една група депутати от "Атака" блъскаха нашите репортери, ритаха ги, блъскаха полицаи, когато блъскаха Илиана Беновска и я ритаха по кокалчетата, те тогава защо не казаха „аз съм К2” или „аз съм СКАТ”? Ама папагалска история на подражание - да сме като европейците.”

Симеонов: 2014 г. беше успешна за НФСБ

2014 година беше успешна за НФСБ. Това каза съпредседателят на коалиция „Патриотичния фронт НФСБ и ВМРО” Валери Симеонов, п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика