Волен Сидеров: България е фронтова линия и това го казва САЩ

22598
Волен Сидеров: България е фронтова линия и това го казва САЩ
Снимка: БГНЕС

"Намираме се в ситуация на ескалирано военно положение. В Черно море има 6 американски кораба, ще има учения в Ново Село, 22 учения се подготвят. Ние и по време на Варшавския договор не сме правили толкова учения. България е фронтова линия и това го казва САЩ. Само от Военното министерство си крият главата в пясъка, имат дълг към обществото". 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на АТАКА Волен Сидеров.

Сидеров поиска от Борисов да обяви неутралитет на България

Бойко Борисов да обяви неутралитет на България и страната ни да не участва в никакви учения или операции на НАТО. Това поиска лидер...

Военните арогантно отричат очевидното. Войната е факт! Избиха хиляди мирни хора в Украйна. Вместо да изразим възмущение, ние се правим, че този проблем го няма", смята Сидеров и добави, че Военното министерство трябва да признае ролята си на марионетка в една голяма геополитическа война.

"От 2004 г. Русия възстановява суверенитета си. САЩ се изнервиха и започнаха да пробват удари чрез Украинските събития още от тогава – "Оранжевата революция".  Янукович бе свален с преврат, с който бе нарушена и Конституцията на Украйна. Тогавашният президент го избраха с по-малко гласове от конституционно изискуемото. Ние паднахме в капана да признаваме това правителство, повлечени от САЩ и Европа", добави той.

"Европа не е единна и не е сигурна, че трябва да продължава санкциите Срещу Москва. САЩ започнаха война с Русия, защото загубиха доминацията на долара. Конгреса гласува резолюция, задължаваща президента да прати оръжие в Киев. Това е пряко хвърляне на ръкавицата. Абсолютна провокация", каза още Сидеров.

Той разкри, че вече се носела информация, според която  ДАНС ще изкара АТАКА враг на националната сигурност.

Сидеров видя турски проблем в Закона за отбраната

Ако бъдат приети предложенията от правителството за поправки в Закона за отбраната и въоръжените сили, българските офицери ще трябва да...

"От АТАКА предложихме проектозакон за закриване на американските бази в България, но всички, освен нас,бяха против. Ако Ердоган реши да сложи ръка на част от България да не мислите, че американците ще ни защитават? Отново Русия ще ни спасява", добави Сидеров.

Той не пропусна да разкритикува и Росен Плевнелиев.

"Българският президент отказа да отиде на Парада на победата в Москва на 9 май. Той вероятно мисли, че нацисткият режим не е нищо лошо", завърши лидерът на АТАКА.

 

"Апостолът" Волен поиска оставката на Бойко Борисов пред "армията си от бойци"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се самопровъзгласи за апостол и поиска оставката на Бойко Борисов. Водачът на националистите говори пр...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика