Волен Сидеров отнесе юмрук в лицето (ВИДЕО)

43067
Волен Сидеров отнесе юмрук в лицето (ВИДЕО)

Нервите на студенти и служители на МВР не издържаха и лидерът на Атака Волен Сидеров отнесе здрав юмрук, сякаш от служител на МВР, след като за втори път се опита да провокира в НАТФИЗ.

Човекът в тъмни дрехи, който веднага беше предложен за орден "Стара планина" от куп потребители в социалната мрежа Facebook, не издържа на постоянните вербални нападки на Сидеров и успя да го уцели точно под дясното око.

Опасността Сидеров да отнесе най-малкото здрав пердах накара Деница Гаджева, от която лидерът на "Атака" има дете, уплашена да придърпа Сидеров с думите: "Моля те, стой до мен, ще стане лошо". Хората, които се опитваха да стигнат до Сидеров, буквално побесняха и едвам бяха спрени от полицаите.

В крайна сметка Сидеров беше прибран в патрулна кола, иначе положението можеше да стане неудържимо. Лично шефът на СДВР Младен Младенов действа бързо и успя да предотврати по-голяма трагедия. Беше издигната и барикада, за да бъде отделена тълпата от националиста и семейството му.

Лидерът на "Атака" буквално беше изведен силом от НАТФИЗ от полицията, след като пак прекара поне час във фоайето. Той се появи там, защото търсел студент, който го бил ударил.

Пред камерата на Нова телевизия студенти от НАТФИЗ споделиха, че са се събрали, след като са разбрали, че Сидеров пак е в НАТФИЗ. Сподвижник на Сидеров поиска "разследване на тези соросоиди, кой ги е събрал". Кой дава пари на Фондация "Америка за България", последва въпрос. Същият човек каза, че Сидеров е бил всъщност задържан.

Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ

Лидерът на Атака Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ. По неговите думи причината е, че студент от театралната академия е посегнал н...

Вътрешният министър Бъчварова не пожела да даде коментар и заяви, че утре ще има брифинг по случая. "Мисля, че съм последният човек, който може да бъде държан отговорен за поведението на господин Сидеров... Уважеми журналисти, ние работим, не сме на брифинг", каза само Бъчварова, след което си тръгна.

Според студенти от академията най-агресивните хора в сградата на НАТФИЗ не са били студенти и вероятно са от обкръжението на самия Сидеров.

В крайна сметка Сидеров и неговата партньорка Деница Гаджева бяха отведени с патрулка в полицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика