Волен поздрави Ципрас

12369
Волен поздрави Ципрас
Снимка: Gettyimages

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поздрави Алексис Ципрас за изборната му победа в Гърция, наричайки го "истински държавник" и посочвайки многото сходства между идеите на новия гръцки премиер и тези на "Атака".

Пълният текст на писмото:

Оланд веднага покани Ципрас, в Гърция има и негативни очаквания за бъдещето

Френският президент Франсоа Оланд покани новоизбрания гръцки премиер Алексис Ципрас да посети Франция колкото се може по-скоро. Поканат...

Уважаеми Господин Ципрас,

Приемете моите искрени поздравления по повод на убедителната победа на изборите на 25 януари на коалиция СИРИЗА.

Щастлив съм, че Гърция избра правилния път – да вземе съдбата на родината си в собствените ръце. Този избор е знаков за целия ЕС. Вие и Вашият народ показахте на Света, че е крайно време ръководствата на държавите от ЕС да спрат васалната, унизителна политика спрямо Вашингтон и да започнат да водят собствена. Многократно съм казвал, че сегашният Европейски съюз трябва да бъде разтурен и създаден нов, на базата на истинския народен суверенитет и християнските ценности.

И мен, подобно на Вас са ме наричали краен и радикален. От партия АТАКА имаме много сходни с Вашите виждания за управлението на България. На първо място това е да се спре с политиката на санкции от ЕС и икономии, т.н. затягане на коланите”. Ние настояваме за излизане на страната ни от НАТО и прекратяване на санкциите срещу Русия, защото те са вредни за всички държави от стария континент и са единствено в услуга на САЩ. В нашата програма „Планът Сидеров срещу колониалното робство” също основни приоритети са безплатно здравеопазване и образование, както и национализация на банки, бившите държавни, понастоящем частни печеливши предприятия, понижаване на ДДС и намаляване на данъци за хората с ниски доходи, хората с ниски пенсии и крайно бедните. Адмирираме намеренията Ви за облагане с по – високи данъци на богатите. Ние от партия АТАКА от години настояваме за поне 500 евро минимална заплата и 250 евро минимална пенсия за българите.

Ципрас положи клетва като премиер на Гърция

Лидерът на "Сириза" Алексис Ципрас положи клетва като нов гръцки премиер. По този начин той стана най-младият премиер на страната през ...

Само един истински държавник би настоявал за разследване на приватизацията и наказания за виновните. Достойно е искането Ви за предоговаряне на договора Ви с ЕС. Аз настоявам за същото за България. Вярвам, че българите скоро ще се събудят и ще изберат антиглобалисткия, антиколониалния път, по който тръгна Гърция!

Успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика