Волен вилнее на летище Варна

38384
Волен вилнее на летище Варна

Волен Сидеров отново стана център на конфликт. Този път на летище Варна, предаде Дарик радио.

Конфликтът е възникнал между Волен Сидеров, който е бил там със свои приближени, и други лица. От летището са потвърдили за инцидента, но са отказали подробности.

Лидерът на "Атака" се е държал агресивно с жена в самолета, изпълняващ полет София - Варна. По време на полета националистът влязъл в спор с нея, като й показвал различни документи и спорел на висок глас.

До жената пък седял младеж. Когато самолетът кацнал във Варна и пасажерите слезли, за да се качат в автобусите и да бъдат извозени до терминала, младежът обидил Сидеров, като според свидетел, го нарекъл простак.

Слави Бинев: Поне 40 депутати са "вързани" финансово от "Атака"

Знам, че близо 40 депутати са обвързани с "Атака" финансово. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Слави Бинев, който коментира ...

Тогава националистът не издържал и се нахвърлил върху младежа. В мелето се включили и други от партия "Атака", които пътували за Варна. Свидетели на екшъна станали всички, слизащи от самолета. На място веднага пристигнала полиция, която усмирила страстите, пише Блиц.

Сидеров бил с около 7-8 души - охранители и депутати, пътували за Варна с редовен полет от София на "България еър". На слизане от самолета се качили заедно с останалите пасажери на автобусче, което трябвало да ги отведе до сградата на терминала. Именно там лидерът на "Атака" и охраната му изпаднали в остър конфликт с 30-годишен мъж, пише ПИК.

Според очевидци Сидеров бил видимо пиян. Шофьорът на автобуса задействал алармения бутон и автобусът бил спрян от патрули на Гранична полиция, както и от две полицейски коли пред терминала.

Неизвестно защо обаче полицията не задържала побойниците и след справка ги пуснала да си ходят. Тогава последвал истинският екшън - Сидеров и групата му причакали мъжа на спирката пред новия терминал на летището. Там го атакували с няколко юмручни крошета. Мъжът побягнал панически в посока стария терминал.

Според летищните власти, цялото грозно меле е запечатано от охранителните камери. Не е ясно дали полицията и прокуратурата ще се задействат за поредния небивал скандал със Сидеров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com