Всички възможни биологични видове - хора, тролове, елфи и орки, чакат оставката на Орешарски

26219
Всички възможни биологични видове - хора, тролове, елфи и орки, чакат оставката на Орешарски
Снимка: БГНЕС

Очакваната с болезнено нетърпение оставка на правителството на Пламен Орешарски все още не е официално факт, но в Интернет се появиха слухове, че тя е дадена.

Слухът дойде от сайта http://dalipodadohaostavka.com/, който беше пуснат преди време с цел да се потвърди кога правителството ще даде оставка. Дълго време, дори в първата половина на днешния ден (до 11:33 часа по Гринуич) като отговор на въпроса „Дали подадоха оставка” под снимката на Пламен Орешарски беше написано „НЕ”. Сега вече там грее „ДА”.

Бобева: До няколко часа ще стане ясно за оставката

Прекалено много се спекулира около оставката. Само премиерът може да каже кога ще бъде подадена тя и ще го направи в следващите часове....

Сайтът е регистриран на името на Нестор Тодоров, за когото Google дава следният отговор при опит за търсене на данни -„Възможно е някои резултати да са били премахнати съгласно европейското законодателство за защита на личните данни”. Най-вероятно това е направено, като е използвано решение на Европейския съд от 13 май, 2014 година. С него се позволява да се трие информация при определени случаи.

Интересен факт е, че в сайтът е използвана снимка на Орешарски с воден знак на вестник "Дневник", който е част от групата на Икономедиа, която е собственост на Иво Прокопиев.

Според различни слухове и догадки кабинетът Орешарски може да даде оставка още днес. Повечето предположения обаче са за 24 юли, а според един от синдикалните лидери оставката ще бъде дадена чак на 25 юли.

Припомняме, че днес се навършва една година от т.нар. Нощ на белия автобус. Последствията от нея бяха едно наказателно производство срещу полицай и нищо друго.

Пълна мъгла около оставката на кабинета

Министрите от правителството не знаят кога точно премиерът Пламен Орешарски ще подаде оставката на кабинета. Министърът на отбраната А...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика