Адвокатът на Цв. Василев: Чистотата на контактите на господин Искров е акцент в клипа

7176
Адвокатът на Цв. Василев: Чистотата на контактите на господин Искров е акцент в клипа

Не мога да твърдя със сигурност, че има и други клипове като този с Иван Искров поради простата причина, че не разполагам с други записи. Пък и господин Василев каза в своето интервю, че в клипа има доста нелицеприятни неща за известни лица. Това заяви пред Нова телевизия Константин Симеонов, адвокат на Цветан Василев.

„По отношение на чистотата на контактите трябва да питате господин Искров. Защото той е управител на БНБ, а господин Василев е частник – може да се срещне с когото си иска. Проблемът е какво прави шефът на националната банка”, заяви адвокатът.

Бомбастично видео: Цветан Василев и Иван Искров пеят прегърнати!

Любопитно видео излъчиха "Господари на ефира" по Нова телевизия. На видеото управителят на БНБ Иван Искров и бившият председател на Над...

Той посочи, че предоставянето на този клип е най-вече заради това, че медиите са достатъчно свободни да се съобщава информация, която е интересна за обществото. „А що се касае до това дали това е предупреждение за други хора, най-вероятно да. Персонално не мога да ви кажа нищо”.

На въпрос дали е традиция Цветан Василев да си пази подобни записи с други хора, адвокатът отговори: „Познавам Цветан Василев от септември миналата година и не знам какви записи има. Нищо не изключвам, всичко е възможно”.

„Това не е ли рекет – с тези записи да рекетирате едни хора, да не правят или да правят едно или друго”, попита го Виктор Николаев.

„Не, не е рекет. Ние просто напомнихме на господин Искров, че искаше да си ходи”, каза Симеонов.

Цветан Василев обвини БНБ и прокуратурата за умишления фалит на КТБ

Мажоритарният акционер в Корпоративна търговска банка Цветан Василев обвини БНБ и прокуратурата за умишления фалит на банката. В изявле...

На въпрос кога Цветан Василев му се е обадил, за да разпространи клипа, адвокатът му отговори, че това е станало 20 дни преди това.

„Чистотата на контактите на господин Искров е акцент в клипа. Не мога да кажа какъв е поводът за този запис, вероятно наистина е имения ден на съпругата на господин Василев”, коментира Константин Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика