"Атака" не уважи лидерската среща в НС

13211
"Атака" не уважи лидерската среща в НС
Снимка: БГНЕС

Започна лидерската среща в Народното събрание. Лидерът на „Атака” Волен Сидеров не уважи на събитието, която се провежда по покана на Бойко Борисов.

Лидерите на парламентарно представените партии бяха посрещнати от председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Разговорите се провеждат в нейния кабинет. На срещата присъстват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, председателите на БСП и ДПС Михаил Миков и Лютви Местан, съпредседателя на „Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО” Валери Симеонов, Меглена Кунева от Реформаторския блок, Светлин Танчев и Румен Йончев от Български демократичен център и Ивайло Калфин от АБВ, информира агенция "Фокус".

"Атака": Да има знаме на ЕС в парламента е незаконно

"Присъствието на знамето на Европейския съюз в българския парламент противоречи на всякакви закони. Няма закон, който да постановява, ч...

При откриването на 43-тото Народно събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че има три варианта за съставяне на правителство. Първият вариант е краткосрочен мандат на правителството и провеждане на избори 2 в 1 заедно с кметските. Вторият вариант е мандат в рамките на две години и провеждане на парламентарни избори заедно с президентски. В третия вариант Борисов вижда пълен мандат за кабинета.

Тези варианти ще обсъждат днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика