Атака няма да подкрепи вота за недоверие, но иска оставката на Йовчев

17912
Атака няма да подкрепи вота за недоверие, но иска оставката на Йовчев
Снимка: БГНЕС

От самото начало на управлението на кабинета "Орешарски" гласът на партия "Атака" се счита за "златен". След внесения трети вот на недоверие от ГЕРБ срещу правителството, последваха и коментарите как ще гласуват националистите този път.

Естествено, че няма да подкрепим вота на недоверие. Това каза депутатът от парламентарната група на „Атака” Магдалена Ташева, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Прокуратурата разследва за какво са похарчени 200 хил. лева, предназначени за бежанци

Прокуратурата е започнала разследване за какво са похарчени 200 хил. лева, които е трябвало да отидат за палатков лагер за бежанци. Тов...

"Те (бел. ред - ГЕРБ)  разглеждат въпроса с бежанците с обратен знак. Те недоволстват, че това правителство не е предоставило достатъчно комфорт на бежанците. Официално са към 12-13 хиляди, неофициално казват, че са 20 хиляди. Кой плаща тока, водата, храната, поддръжката на 12 000 души", попита Ташева.

"Настояваме за оставката на Цветлин Йовчев, който не се справи с потока на ислямските пришълци. Информацията от вчера или онзи ден е, че българската армия – горката – е била заставена да им готви манджа, да им разсипва с черпаците. Ето дотам унижиха българската армия. Очевидно тя за друго вече не става”, заяви Магдалена Ташева.

От края на миналата седмица армията ни направи нов лагер за бежанци във "Враждебна". В него има над 2000 души. Там се приемат хора, като общо четири поделения са включени в инициативата. Храната за бежанците се готви в поделение 54320 в Божурище.

Във връзка със замразяването на депутатските заплати, тя каза: "Аз не съм получила още една неразмразена заплата. Като я получа, ще кажа какво мисля по въпроса".

ГЕРБ внесе вот на недоверие на тема сигурност

Парламентарната група на ГЕРБ внесе вот на недоверие срещу правителството на тема сигурност, предаде БГНЕС. Сред мотивите на вносители...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика