„Атака” организира протест срещу областния управител на Варна

30589
„Атака” организира протест срещу областния управител на Варна
Снимка: БГНЕС

"Атака" иска незабавно оставките на назначените от БСП и ДПС областен и зам.-областен управител на Варненска област - Иван Великов и Мерткан Ибрямов. Това се заявява в съобщение на партията, изпратено до БТА.

Според "Атака" те трябва да подадат оставки "заради връщането на общинската сесия на Общински съвет-Варна, от 13-14 декември 2013 г.". По този начин областната управа фактически отказва да преименува 215 местности, които да си върнат българските имена, както и да приеме намалението на данъчните ставки за моторни превозни средства и такса "смет", заявяват от "Атака". От партията смятат, че двамата показват, че работят против обществения интерес.

Сидеров: Всеки трети българин пътува повече от мен

Никога не съм демонстрирал лукс – всеки трети българин е бил на повече места от мен, всеки трети българин е бил на екскурзия във ...

„Атака" съобщава още, че организира протест на 7 януари от 12.00 ч. пред сградата на областната управа във Варна.

Вчера в Морската столица вече имаше протести срещу областния управител. Част от протестиращите срещу областния управител на Варна Иван Великов успяха да преминат полицейския кордон, който охранява сградата на Областната управа

Протестиращите опитаха да проведат разговор с Великов, но той отказа да слезе при тях, тъй като "обстановката е враждебна". Великов искаше да говори с трима представители на демонстрантите, а не с всички. Това ядоса демонстрантите, които хвърлиха хартиени фесове по него. Освен това на областния управител на Варна беше връчена молба за освобождаване от поста с искане той да я подпише, но Великов отказа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика