Бареков: ГЕРБ стрелят пред офиса ми, защото искам да ги разкрия

27336
Бареков: ГЕРБ стрелят пред офиса ми, защото искам да ги разкрия
Снимка: БГНЕС

Късно миналата вечер пред централния офис на партията на Николай Бареков „България без цензура” в София – на бул. „Черни връх”, е имало стрелба.

Произведени са три изстрела, които са били направени с газов пистолет, казват от МВР. Не е ясно обаче каква е била целта.

Бареков: Искаме импийчмънт на Плевнелиев заради престъпления, извършени от него

Искаме импийчмънт на Росен Плевнелиев заради престъпления, извършени от него по служба и заради извършена грандиозна фалшификация на ...

Реакцията на Николай Бареков не закъсня и днес той разпространи официална позиция за случилото се. Бареков заяви, че това е провокация и „реакция на муртите” заради опитите му да прокара закона „Чисти ръце”.

„Вчера (1 март) лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, по време на първата ни партийна конференция, каза болезнената истина за ГЕРБ, че бившият член на СИК Бойко Борисов е продукт на ДПС и се е обогатил за сметка на българския народ. Отговорът не закъсня. Цветан Цветанов започна да говори за „сараите”, сякаш някой друг, освен Борисов е ходил там, за да подарява каракачанки и да моли за политически услуги. Лъсва срамната истина за сенчестите продукти в българската политика”, пише още в позицията на „България без цензура”.

„Когато публично плашите с украински варианти, а нощно време поръчвате куршуми по своите опоненти, г-н Борисов, това издава вашия безмерен страх от настъпващия ви край и задаващата се промяна от хоризонта. Очевидно някой връща времето на масовите атентати в центъра на София, когато главен секретар на МВР беше Бойко Борисов, а мафията владееше улицата. Днес мафията си има държава и само Законът „Чисти ръце” може да върне държавата обратно на гражданите”, заявяват от партията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика