Бареков: Гласувайте за нас, не за по-малките партии и ние ще бутнем Орешарски

21400
Бареков: Гласувайте за нас, не за по-малките партии и ние ще бутнем Орешарски
Снимка: БГНЕС

Моля хората, които са решили да гласуват за по-малки партии да не се лъжат, защото техните гласове няма да бъдат броени срещу правителството. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, който заедно със своите партньори от ВМРО-БНД, Български земеделски съюз и Движение "Гергьовден" се регистрира днес в Централната избирателна комисия за участие в евроизборите през май, предаде БГНЕС. С малко закъснение, тъй като се оказа, че Бареков е забравил личната си карта, коалицията около бившия телевизионен водещ внесе в ЦИК 9999 подписа за своята регистрация.

Николай Бареков призова избирателите на АБВ и Реформаторския блок "да не се притесняват и да гласуват за България без цензура", а той ще изпълни онова, което те искат – да свалят правителството. След това наесен, когато бариерата падне на 4%, те пак да си гласуват за своите партии, призова той. "Сега гласувайте за нас, да падне кабинетът, а наесен ще си вкарат малките партии в парламента", посочи Бареков.

Във връзка с вчерашното изказване, че БСП и ГЕРБ са единствените алтернативи, Бареков отвърна, че "са алтернатива на гражданите, защото са мафия". Ръководството на БСП и на ГЕРБ са мафиоти, подчерта той. "Г-н Станишев много искаше да си говори с Борисов по телевизиите, но Борисов се уплаши и не се регистрира за изборите, няма го", коментира Бареков и посочи, че поради тази причина Станишев сега ще води дебати с него.

"Обещавам пред избирателите, че Станишев ще бъде размазан от мен във всички дебати. Той ще трябва да отговори на няколко ключови въпроса – защо не откри нито едно място за млад българин за една година, този лъжец", попита Бареков, след което нарече лидера на БСП и ПЕС "палячо", който трябва да каже още къде са обещанията за данък "лихва".

Запитан защо да изберат именно него, той отговори, че това трябва да се случи, защото "той никога не ги е лъгал" и е единственият нов политик. "Ако не гласуват за мен хората, на 25 май ви освобождавам от моето присъствие. Ако гласуват – лека полека ще имам шанс да управлявам България", закани се той и посочи, че масово партийният му актив е изграден от млади хора.

До голяма степен е взето решението за листата, като Николай Бареков със сигурност ще бъде водач, обясни самият той. Все още не е измислен и слоганът на коалицията, съобщи Бареков и посочи, че тъй като нямат пари за скъпи пиар компании, ще го измислят лидерите на отделните партии в коалицията.

Лидерът на "България без цензура" допълни, че "може и да е много грозен" и определени хора да не го харесват, но реалностите в момента са такива, че той е на политическата сцена като един от четирите субекта, които имат шанс да намерят място в Европейския парламент.

"Като излязат гласовете, извадете от другите три партии освен нас около половин милион гласа и ще получите реалните гласове за тях", завърши Николай Бареков уточнявайки, че очаква това да е броят на купените гласове през май.

Бареков: Тотев и ГЕРБ са проблемът на Пловдив

"Не само г-н Тотев е проблемът на Пловдив, а и колаборацията на ГЕРБ с БСП. Във Варна проблемът е коалицията ГЕРБ – БСП – Д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика