Бареков: Христо Ковачки купува гласове за БСП

49304
Бареков: Христо Ковачки купува гласове за БСП
Снимка: БГНЕС

Христо Ковачки купува гласове за БСП от собствените си работници. Това заяви на пресконференция във Варна лидерът на ПП „България без цензура” Николай Бареков, предаде „Фокус”.

„Какво социално има в една социална партия, която разчита на един олигарх, който не плаща заплати и три месеца преди изборите не е дал заплати на работниците си, след което им казва, че ще им даде по 100 лв. ако гласуват за определена партия”, каза Бареков. Той посочи, че Ковачки е бил при него преди половин-една година, за да си предлага услугите и да влиза в коалиция с него, но Бареков го е изпъдил. „Казах му, че аз дори няма да вляза в неговите заводи, защото той не си плаща осигуровките, какво говорим за заплатите. И ето го къде е кацнал – при БСП”, подчерта лидерът на ПП „България без цензура”.

Масово сменят членове на секционни избирателни комисии в Пазарджишко

Много смени се правят в съставите на секционните избирателни комисии в 13 Пазарджишки многомандатен избирателен район. Това каза говори...

Според него БСП в случая е жалка жертва. Николай Бареков каза още, че ДПС и ГЕРБ са си направили и картел за купуване на гласове с единен ценоразпис. Ще купуват вота в ромската махала на Варна, разбрали са се за единна цена – там, където хората са по-бедни, ще се плащат по 30-50 лева на човек. Той бе категоричен, че ще има опити да се купят гласове на млади хора, както двете партии са направили в центъра на Варна на предишните избори. Купиха гласа на млади хора, които са зависими по някакъв начин от наркотици, уточни той.

„ГЕРБ и ДПС са ортаци, те са си разпределили порциите и раздават големите пари в държавата”, коментира още Бареков. Според него двете партии са вълци, които си имат ловни полета и посочи, че не е възможно да вземеш каквато и да е поръчка, ако не се отчетеш на ДПС и ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика