Бареков написа манифест, Росен Петров го раздаде в парламента

45685
Бареков написа манифест, Росен Петров го раздаде в парламента
Снимка: БГНЕС

Манифест, подписан от Николай Бареков, разпространиха тази сутрин в парламента Росен Петров и Румен Йончев. Документа получиха народни представители и журналисти. Манифестът за съединението, справедливостта и възмездието информира, че "България без цензура" държи ключа към разтурването на 42-ото Народно събрание.

"С нашите независими депутати ключът към разтурването на 42 Народно събрание вече е в ръцете на "България без цензура", пише в документа, подписан от Николай Бареков. - Предлагам ви нашите гласове и нашия интелектуален потенциал, за да можете през следващите два месеца да приемете нашия законопроект за операция "Чисти ръце". До десет дни ще внесем проектозакона в парламента, който предвижда създаването на независима комисия, която чрез НАП и ДАНС ще извърши пълна проверка до 20 години назад на доходите и имуществото на всички политици, които са заемали висши административни длъжности по време на прехода – областни управители, министри, зам.-министри, председатели на комисии, министър-председатели, президенти, вицепремиери, председатели на Народното събрание, кметове и лидери на парламентарни групи. Хоризонтът на този парламент е къс и веднага след изборите за европарламент трябва да се определи дата за провеждане на следващия парламентарен вот, който да не бъде по-късно от октомври 2014 г. Специално се обръщам към колегите от ПГ на ГЕРБ с въпроса – готови ли сте да подкрепите тази операция, която ще разкрие незаконното забогатяване на вашите лидери? Господа Цветанов и Борисов, в краткосрочен план очаквам вашето включване за изход от политическата криза – Операция "Чисти ръце", с импийчмънт на олигархията и предсрочни парламентарни избори. Господа Станишев и Местан, времето ви в този парламент изтече. Ние ще гарантираме работата на този парламент само в рамките на нашия план за изобличаване на политическата олигархия".

Борисов пак атакува Бареков и настоя за избори 2 в 1

Бойко Борисов за пореден път атакува Николай Бареков и настоя за избори 2 в 1. Лидерът на ГЕРБ направи това на влизане в Народното събр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика