Бареков пак изгря: "Имам доказателства, че Борисов е замесен в убийства"

53594
Бареков пак изгря: "Имам доказателства, че Борисов е замесен в убийства"
Снимка: БГНЕС

Имам много сериозни доказателства, че Бойко Борисов е бил участник в „сериозни криминални прояви” по време на Прехода. Доказателствата ми са свързани с българските служби за сигурност. Това заяви лидерът на „България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков.

В поредно „прочувствено” слово Бареков, който продължава да отрича връзка с Корпоративна търговска банка и Цветан Василев по отношение на финансирането на ББЦ, подкани българите да гласуват за него на 5 октомври и той щял да се погрижи Борисов да влезе в затвора. Лидерът на ББЦ уточни, че неговите твърдения са свързани с решението на Бойко Борисов да го даде под съд за клевета заради твърдението му, че е замесен в десетки икономически и политически убийства по времето, в което е бил главен секретар на МВР и след това.

Бареков отрича да е организирал "рейда" в ТВ7

Старият мениджмънт на ТВ7 дублира гнусните атаки срещу политическа партия "България без цензура" от нашите политически опоненти. Упра...

Бареков обеща да предаде доказателствата си на „европейските институции”, а ако съдът проявял желание, щял да ги представи и по време на делото за клевета, което Борисов води срещу лидера на ББЦ. "Знае ли г-н Борисов, кой се ползва с псевдонима Мазния”, попита загадъчно Бареков. И допълни, че „за разлика от всички приказливци, Бареков говори, когато има конкретни факти”.

Конкретен факт относно делото за клевета, заведено от Бойко Борисов срещу Николай Бареков е, че Борисов съди бившия журналист, защото Бареков използва определението „по принцип тъп” по адрес на бившия премиер. Лидерът на ГЕРБ не иска парично обезщетение заради обидата, нанесена му от Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика