Без Борисов на пресконференциите в НДК довечера, глупаво било

27979
Без Борисов на пресконференциите в НДК довечера, глупаво било
Снимка: БГНЕС

Няма да даваме пресконференция в НДК тази вечер. Това заяви Бойко Борисов. Той обясни, че иска да види първо резултатите от изборите, да се знае как са гласували в големите градове и селата, както и да знае по възраст как се е гласувало, също така и как е преминало гласуването в ромските квартали.

"Тогава вече ще ви дадем материал, със списъчета - кои партии са купували гласове", каза той, като допълни че според него, е глупаво в деня на изборите да се дава пресконференция.

Борисов определи изборите за "най-опорочени" и захапа Мая заради шараните

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището в Банкя, определи изборите като "най-опорочените" и за пореден път...

"Когато излязат резултатите, тогава трябва да се дава пресконференция, а не при една такава ниска избирателна активност, защото не се знае какво ще се случи – може да има дори и разместване", каза Бойко Борисов.

За преференциалното гласуване, Борисов заяви: "Разбира се, че гласувах преференциално. Исках още веднъж да подчертая изключителния си избор на водач на листата. Избор, който накара страхливеца Станишев един месец да не участва в нито един дебат. Срам за него! Голям срам да не участва в нито един дебат!".

Към Борисов беше зададен въпрос, дали ако той е бил водач на листата е щял да води дебати с Сергей Станишев, той отговори: „Аз съм преценил, че за тези избори не трябва да съм водач. Той, щом е слязъл на това ниво, трябваше да се срещне с Калфин, Томислав Дончев и с който си иска, но поне с един двама трябваше да се срещне".

В същото време стана ясно, че от клона на партията на Борисов в Габрово са подали жалба до РИК. В секция №49 в Община Севлиево, село Душево, по време на изборния процес, от личните вещи на лице, отишло да гласува, изпада копие на интегрална бюлетина (идентична с тази, която се използва по време на изборите) с отбелязан в нея знак в квадратче с №29). Констатираното нарушение е сериозно и предполага протичане на контролиран вот в полза на определена партия – участник в изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

ГЕРБ отрича, че е имало телефонен разговор между Борисов и Ердоган

От пресцентъра на ПП ГЕРБ информираме, че днес не сме изпращали прессъобщение до медиите за проведен телефонен разговор между председ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика