Борисов подскочи като ужилен на твърдението, че подал оставка след съвет на Пеевски

29744
Борисов подскочи като ужилен на твърдението, че подал оставка след съвет на Пеевски
Снимка: БГНЕС

Вярно ли е дали Делян Пеевски е посъветвал Бойко Борисов да си подаде оставката като премиер? Според самия Борисов ередно Иво Инджев, който пусна новината вчера, да се представя с агентурното си име.

Прокопиев иска да се спре с "модела КТБ"

За пръв път чувам, че има сигнали от г-н Пеевски срещу „Капитал”. Досега това го правеше г-н Бареков. Това заяви собственик...

Това е човек, който обслужва други партии и пише книга на мой гърб. Не искам да коментирам повече такива идиощини. Само идиот може да каже нещо, избухна Борисов.

Позиционирал съм се много отдавна, а ГЕРБ е единствената партия, която не е правила коалиция с когото и да било. Върнете се назад и за 15 години вижте какво се случи с куп коалиции – нищо, продължи лидерът на ГЕРБ. Той си направи оглушка и не каза нито дума за медийната империя на Пеевски, която беше израстна по времето на ГЕРБ. Борисов пак заяви, че никога не е нареждал на никоя медия какво да пише за него. Вие двамата (бел. ред. – Анна Цолова и Виктор Николаев) подскачахте тогава и се мъчехте да покажете, че „не сте мои”.

Борисов за пореден път отрече да има отношения с Пеевски или с ДПС.

Зарадвах се, че са хванали „убийци”, а журналистите ми казаха, докато пътувах от САЩ, че са ги пуснали. Колегите от МВР продължават по „същия път” с всичка сила и не са се поучили от случилото се с Цветан Цветанов. Може ли да пуснат трима души за поръчково убийство на евродепутат? Като няма доказателства, да ги следят, да проверяват, а не да ги хващат и пускат на следващия ден, каза бившият премиер.

Директор на КТБ: Прокуратурата се задейства след като потърсихме дълг от две дружества на "Булгартабак"

Когато започнахме да събираме дълг от две дружества, свързани с „Булгартабак”, започна акция на прокуратурата срещу нашата ...

Мен ме интересува каква е неустойката по „Южен поток”, защото на нас ще ни се наложи да управляваме, сигурен е Борисов. И се възмути как от Нова телевизия не искат да го питат за проекта, за Здравната каса, за дефицитите. Вас не ви интересува дали днес ще подат оставка – задавате ми въпроси, които са ви казали да ми зададете, продължи да каканиже Борисов. После се усети и каза, че не бил изнервен от въпросите за Пеевски и ДПС, а защото държавата се разклаща заради „арестувани банкови директори”. Тук Борисов беше поправен, че няма арестуван директор на КТБ и той призна, че може да се е объркал, защото много е пътувал през последните дни.

Какво като заявиме днес позиция на КСНС – ние им искахме един милион пъти оставка, нищо не се случи, каза бившият премиер. Той не каза дали би участвал в отделни преговори с различните партии – като получа покана, ще коментира, заяви Борисов. Той добави, че не очаква да има развитие по случая със сигнала за негово поръчково убийство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика