Борисов се кара на ДСБ и ГЕРБ за клатенето на стабилността

2321
Борисов се кара на ДСБ и ГЕРБ за клатенето на стабилността
Снимка: БГНЕС

И ДСБ, и ГЕРБ да спрат да улесняват опозицията. Да спрат да изпращат сигнали за нестабилност, защото това никому не помага. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Борисов, като уточни, че във вторник ще отидe на среща с парламентарната група ГЕРБ, за да чуе какво имат да кажат.

"Не искам да влизам повече в полемика с хора, които дори не са на нивото ми", каза още Борисов по повод думите на Атанас Атанасов, че ГЕРБ разигравали евтин театър. "Прекрасно го познавам Атанасов, така че да го коментирам няма смисъл", допълни Борисов.

Борисов определи споразумението за бежанците като "приемливо за България"

Сделката с Турция за България е приемлива. България дава до 2018 година 5 млн. и нещо евро. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Бори...

Вътрешно политическите страсти от последните два дни премиерът коментира с думите: "Не е проблем, че ДСБ имат хора във властта на различни позиции. Проблемът е, че не искат да носят отговорност." Той добави, че никой от тях няма да бъде принуден да си отиде, заради това, че е симпатизант на една партия.

Според премиера Борисов Мониторинговият механизъм на ЕК трябва да бъде използван, за да се реформира българската съдебна система от А до Я.

Министър-председателят подчерта, че е разпоредил да бъде изготвен и представен на ЕК конкретен план за действие.

Припомняме, че вчера депутати от ГЕРБ поискаха ясна позиция от страна на Реформаторския блок и ДСБ, както и проверяване на "всички скандални назначения от квотата на ДСБ в държавното управление".

Борисов: Докато капитанът е в Брюксел, бунт на кораба

Докато капитанът е в Брюксел, бунт на кораба. С тези думи премиерът Бойко Борисов започна коментара си от Брюксел, след като днес от ...

Ако ПГ на ГЕРБ е недоволна от кадровата политика на правителството, то тя може да поиска вот на недоверие, заяви в отговор лидерът на ДСБ Радан Кънев. "Не се учудвам, че колегите от ГЕРБ разглеждат властта като ползване на облаги. Именно затова ДСБ е в опозиция, защото ни омръзна да служим като параван за разпределението на тези облаги между ГЕРБ и ДСБ", каза Радан Кънев в кратко изявление.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика