Борисов свикал спешна оперативка за убийството на Александър Антов

7318
Борисов свикал спешна оперативка за убийството на Александър Антов
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е свикал този следобед спешна оперативка за убийството на собственика на модна къща "Агресия" - Александър Антов.

Срещата се е провела в отсъствието на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и главния секретар на МВР Георги Костов, които са на посещение в Китай.

КРИБ към Бъчварова: Не разкриете ли убийството на Антов, подавайте оставка

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) разпространи отворено писмо до вътрешния министър Румяна Бъчварова ...

МВР е било представено от заместник-главния секретар Георги Арабаджиев, предаде БНР.

Припомняме, че по-рано КРИБ изпрати отворено писмо до медиите, до министър Румяна Бъчварова, с копие до премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров, в което от КРИБ заявиха, че ще поискат оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова, в случай, че не бъде разкрит убиецът на бизнесмена Александър Антов.

"Поредното показно и нагло убийство в България, този път на един предприемач, символ на това как един българин може да успее и със собствени сили да изгради от дребно надомно производство една истинска империя, безкомпромисно и оглушително постави въпроса: Защо ни е нужно МВР? Защо са ни нужни вицепремиер и министър на вътрешните работи? Защо бюджетът прахосва над един милиард лева за тези институции, когато всеки един от нас може да бъде разстрелян като куче, защото просто не се харесва на някого, или този някой иска да му вземе парите, или направо целия бизнес? Да убие, да ограби, да линчува и то с ясното съзнание, че ще остане безнаказан. Да, наистина безнаказан!", се казва в писмото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика