Борисов: Зачетох "опорните точки" на Моника и се втрещих

64325
Борисов: Зачетох "опорните точки" на Моника и се втрещих
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ обвиниха БСП в черен пиар срещу Бойко Борисов още от 2009 г. ''Вчера в различни електронни издания изтекоха "опорни точки", които е давала пиар агенцията на Моника Йосифова, сега Станишева, ако ги проследите в тяхното развитие, може да издадете наръчник как се прави черен пиар в България'', коментира пред журналисти заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

Това даде повод на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да твърди, че години наред БСП с помощта на Моника Йосифова са развивали своята машина за черен ПР и че с идеята си да ударят един човек, него, всъщност са застрашили здравето на два милиона души.

Днес се зачетох в „опорните точки" на Моника, които излязоха в публичното пространство и съм втрещен от видяното, признава Борисов в социалната мрежа Фейсбук, допълвайки думите си със снимки от документа. Показвам ви само част от тях, уточнява Борисов.

Години наред, пише Бойко Борисов, БСП с помощта на Моника Йосифова са развивали своята машина за черен ПР. Още 2009 година съпругата на Станишев лично е изпращала указания как да се коментира законопроектът за Суходол още преди приемането му. Тези хора изкуствено създадоха кризата с боклука и застрашиха здравето на 2 милиона души в София, за да бъда аз публично омаскарен преди изборите 2009 г. Жертваха толкова хора, за да бъде медийно притиснат един човек, техен опонент.

Сами разбирате, че времето опроверга жестоките им спекулации и вече шест години София няма проблем с боклука, обяснява бившият столичен кмет.

От 29 юни 2009 г. виждаме „опорни точки" за това какво грозно внушение трябва да направят членовете на БСП в публичното пространство - „Борисов е пътят на Костов обратно към властта". Спомняте си и как бяха създадени видео клипове, които се въртяха в национален ефир, в които Костов се появяваше зад гърба ми.

Прочитайки опорните точки на БСП, лидерът на ГЕРБ прави следния извод: "Този черен ПР има за цел да раздели дясното пространство в България, да създаде конфликт между нас и за съжаление с тези си действия социалистическата манипулативна машина успя и все още дясното политическо пространство е разединено. А след като и Хохегер беше осъден се разбра и с какви пари, връщани от него в България, са плащани всички тези безобразия. Още по-скандално е, че в „опорните точки" на БСП се дават указания, които влияят в последствие на решения на държавни институции. В 17ч. в деня на изборите тази година БСП получават „опорни точки" как да интерпретират резултатите на изборите. Сценарият за дискредитация на опонента от 2009 е същият, но 2013 г. черната им кампания е още по-зловеща с манипулацията в Костинброд, която впоследствие прокуратурата опроверга. С тези разкрития вече се материализират думите на президента Първанов, който многократно в националните медии назоваваше близкото обкръжение до Станишев като основен фактор в управлението на държавата, унищожаващ политическите опоненти с черен ПР."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика