БСП сама и един митинг не може да направи, присмя се Борисов

30293
БСП сама и един митинг не може да направи, присмя се Борисов
Снимка: БГНЕС

БСП се докара дотам, че сама и митинг не може да направи. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на митинга на партията в Пловдив, визирайки явно подкрепата на ДПС за софийския митинг, предаде Агенция "Фокус".

Борисов благодари на присъстващите, които са дошли да подкрепят ГЕРБ. „Искам да се извиня на гражданите на град Пловдив, които не мислят като нас, за притеснението, но ще бъдем кратки. Днешният митинг сме го направили в Пловдив, защото в София има футболно дерби, има агитки по улиците, има други протестиращи, студенти, други митинги и разбира се – и контрапротест на управляващите”, казалидерът на ГЕРБ . На това място присъстващите скандираха „червени боклуци” и ги освиркаха.

В Пловдив ГЕРБ заговори за нова Конституция

С изпълнение на песента "Хубава си моя горо" започна митингът на ГЕРБ в Пловдив, предаде Агенция "Фокус". Присъстващите запяха "Хубава...

ГЕРБ е партия, която има своята кауза. ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС, каза Борисов. „Искам да ви помоля, когато се дават такива обидни квалификации към симпатизантите на една партия, те не го заслужават. Като партиен лидер се радвам, че Станишев е лидер, вече десет пъти го побеждавам. Виждате, че БСП я докараха до там че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи”, заяви още лидерът на ГЕРБ. Изказването на Борисов беше приветствано с възгласи „Бойко”.

Орешарски наруши Конституцията, когато каза, че ще уволнява държавните служители. Това каза бившият вицепремиер и втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Много бяха българските мюсюлмани и българомохамедани, които видяха, че има друга партия освен ДПС и това е ГЕРБ. Благодаря им за тяхната смелост, шест години изграждахме структури, правихме демокрация в тези региони. Сега се върнаха хората, които уволняват масово”, обясни Цветанов. Убеден съм, че ще започнат да изселват хора от населените места, те могат да правят само това - да върнат страната ни в тоталитаризъм и диктатура, допълни Цветанов.

„На 11 май беше нарушен денят за размисъл, всички български граждани видяха манипулацията от една медия, от един претендиращ за политик - Николай Бареков. Неговите твърдения, неговите внушения, бяха потвърдени от българската прокуратура, за голямо съжаление. Притеснени сме за бъдещето на българските студенти, защото мафията управлява страната. Не искаме олигарси и мафия да дават оценка за правителството на ГЕРБ”, продължи Цветанов.

Пълна мобилизация за митингите в София и Пловдив

Днешните големи митинги - на БСП в София и на ГЕРБ в Пловдив, предизвикаха тотална мобилизация на електорат и от двете страни. След ка...

От правителството на ГЕРБ бяха изградени много инфраструктурни проекти, бяха реализирани много политики. От 2007 до 2009 г. „Тройната коалиция имаше усвоени средства под един процент. ГЕРБ е единствената партия, която искаше и успя да промени статуквото. Внушенията и манипулациите на 11 май създадоха условия за връщане и установяване на статуквото с реваншизъм, масови уволнения, чистки”, заяви Цветан Цветанов.

„Време е българското общество да махне ченгетата си от държавата. Колко ченгета виждате сред тези млади хора, които преди четири години дойдоха след честни избори; нито едно. А днес в управлението колко ченгета има”, попита бившият културен министър Вежди Рашидов. На Терминал две да отидат всички мутри и крадци, да се махат от нашата държава. Нашите деца да останат, оставка на тези, които не желаят да работят за България. Крадците - вън, допълни Рашидов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика