БСП ще е конструктивна опозиция, обеща Илияна Йотова

17724
БСП ще е конструктивна опозиция, обеща Илияна Йотова
Снимка: БГНЕС

БСП ще е конструктивна опозиция. "Червените" депутати ще подкрепят всички разумни решения на мнозинството и ще ходят на работа в Парламента, за разлика от тези на ГЕРБ в миналото правителство. Това обеща евродепутатът от БСП Илияна Йотова, която гостува в предаването "Факторът Кошлуков" по TV7.

Трябва да имаме стабилно правителство, което да не бъде зависимо от никого и на което да се даде възможност да работи без никакво ограничение във времето. Няма кабинет, който да е готов да направи тежки реформи, знаейки, че само след година или две ще трябва да подаде оставка, подчерта Йотова.

Йотова: Вотът срещу нас е наказателен

Резултатът е променливо нещо, трябва да се изчакат окончателните резултати от екзит половете. Така коментира първите резултати евродепу...

Тя коментира и ситуацията в БСП след тежкото поражение на изборите. Според нея партията има нужда от промяна, тъй като няма много време преди наближаващите местни избори през следващата година. "Не се притеснявам да кажа, че се провалихме на последните избори, но и ситуацията беше тежка. Сега имаме АБВ и партията на Татяна Дончева, която успя да събере 1%. Явно оттук нататък ще се води големият разговор за лявото пространство на България", коментира още Йотова. И добави, че на този етап Михаил Миков е точният човек за лидер на БСП.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика