"България без цензура" ще извършва граждански арести при нарушения в изборния ден

22908
"България без цензура" ще извършва граждански арести при нарушения в изборния ден
Снимка: България без цензура

Готови сме да извършим граждански арести при нарушения в изборния ден. Това каза областният председател на ПП „България без цензура” в Стара Загора Янко Янков, предаде Фокус.

Той съобщи за извършени опити за купуване на гласове на роми за предстоящите евроизбори от някои политически партии.

Подпалиха офис на ББЦ в София

Офисът на ”България без цензура” на бул. ”Ломско шосе” в София е бил подпален в сряда през нощта.  Витр...

„Обикаляме всички общини, също ходим и в ромските махали, за да видим какви са проблемите там, да разберем, дали някой ще се опитва да купува изборите. Получаваме информация от самите роми, че ДПС върви с чували пари и се мъчат да купуват самите роми. А то е ясно, че в общини, в които няма турско население, на предните избори има много хора, гласували за ДПС”, обясни той.

По думите му ПП „България без цензура” е получавала сигнали и за друг вид злоупотреба, която е на психологична основа – договорка между ДПС и ГЕРБ. „Там договорката е била следната: ГЕРБ да тормозят в общините, в които имат кметове, ромите от махалата като им събарят къщите, както направиха в Пловдив. Също такава акция имаше подготвена за Стара Загора за 12 май, като по този начин събират български гласове, защото българите адмирират събарянето на незаконните къщи на ромите. А пък в същото време ДПС ходи в общините и казва: „Ние ще ви защитим, ние сме етническа партия”, допълни той. Според него по този начин пък ДПС събира ромските гласове.

БСП е усетила тази тайна завера между ДПС и ГЕРБ и е решила да спре това натрупване на гласове от тази уговорката. От БСП са наредили на шефа на полицията в Стара Загора да не охранява събарянето на къщите и от полицията отговориха на кмета на Стара Загора, че не могат да му охраняват мероприятието, защото имало балове и нямало толкова хора, подчерта Янков.

„Това е пълен абсурд, на вас ви е ясно, че това е отговор, който не е стойностен и не е смислен, просто е направен, за да пресекат това, което е уговорено между ДПС и ГЕРБ”, каза още Янко Янков.

Рап с Бареков взриви интернет

Рап с Николай Бареков и останалите лица от коалицията на "България без цензура" взриви интернет. Видеото бе разпространено от Ранобудни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика