"България без цензура" вече има председател

41250
"България без цензура" вече има председател
Снимка: БГНЕС

Учредителният конгрес на "България без цензура" избра единодушно, с 3211 гласа "за" Николай Бареков за председател на новата партия, предаде БГНЕС.

Бареков обеща да работи честно и България без цензура да бъде не зад, а около и до своя лидер. Ще създадем качествен политически продукт, даде заявка председателят на партия "България без цензура". Той видя символиката на днешния снежен и дъждовен ден, в това, че на новата партия ще й "върви по вода".

Времето, в което ние живеем е лошо, смята Бареков

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков започна учредителния конгрес на новата партия в Зала 1 е на НДК, предаде БГНЕС. "Вре...

Двамата от общо петимата заместници на Бареков са председателят на движение "Граждански контрол" Ангел Славчев и Рада Коджабашева, а в Националния съвет на ПП "България без цензура" влизат Ангел Славчев, Даниела Колева, Десислава Балабанова, Георги Балабанов, Десислава Тодорова, Калина Крумова, проф. Мирослава Кортенска, Рада Коджабашева, Стефан Кенов, Тезджан Наимова.

"Тези хора тук няма да ви предадат и ще работят честно. Ако предадем доверието на българските граждани, ще ни достигне може би най-тежката участ в историята на Прехода. Няма да ни изпратят с камъни, а с нещо много по-страшно", каза Бареков, след като обяви лицата на новосъздадената партия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика