Цачева: Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец

22982
Цачева: Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец
Снимка: БГНЕС

Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това коментира пред bTV депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева. Според нея семинарът на властта е странна форма за укрепване на властта.

Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита тя. Не ми е известно някъде в Конституцията да се казва, че оценки трябва да се правят в спа курорти.

Цачева: Не студентите окупираха университета, а депутатите парламента

Не студентите окупираха университета, а депутатите от мнозинството окупираха парламента. Това заяви на влизане в парламента депутатът о...

В предходния мандат бяхме така добри да осигуряваме мнозинство, за да може да има кворум. Сега това не се прави, а депутатите се привикват един по един, за да съберат кворум.

Разпространен бе анонимен сигнал, че БСП е платила на 2 млн. души за използване на личните им данни на изборите преди 4 години. Тук Цачева коментира, че от партията са специалисти по аферите.

"Относно избирателния кодекс влизаме в един много опасен режим. Категорично не споделям идеята за изцяло нов избирателен кодекс. Такъв законопроект все още няма според, защото има големи различия между двете парламентарни групи", каза тя.

"Най-важното за обществото ни днес не е да бъдем занимавани с конкретни фигури политици, а критиките към ГЕРБ не са сериозни, в дни, в които ни очаква зимен сезон и хората се вълнуват от сметките за тока, доходите и това как ще прекарат зимата. Не виждам нужда да коментираме отделни имена", добави тя.

Цачева: Опозицията не е защитник на националните интереси, управляващите да се оправят

Ние не сме управляващи, ние сме опозиция и затова гласувахме за мораториума за удължаване на забраната за продажба на земя на граждани ...

Колко е струвал митингът на ГЕРБ Цачева не можа да каже. Разясни само, че е бил платен със средства на партията от държавната субсидия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика