Цветан Василев лично е "дал рамо" на Бареков в Габрово

289300
Цветан Василев лично е "дал рамо" на Бареков в Габрово
Снимка: БГНЕС

Председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка и фактически собственик на банката Цветан Василев лично е представил Николай Бареков и неговата нова политическа платформа на бизнесмени от град Габрово, предаде агенция NОрешарски.

Според източник на агенцията срещата се е състояла в зала „Дружба” на хотел „Балкан” през миналата седмица – на 9 октомври. Източникът заявява, че при представянето е говорил основно Николай Бареков, но „където е било нужно” Цветан Василев е допълвал и поправял популярния журналист, телевизионен водещ и изпълнителен директор на ТВ7.

Цветан Василев: Икономедиа лъже, че финансирам медии с държавни пари

Не е вярно, че Корпоративна търговска банка финансира медии. Това заяви в интервю за Deutsche Welle председателят на Надзорния съвет на...

Самият Василев също е изнесъл кратка реч, в която е говорил главно срещу президента Росен Плевнелиев и Иво Прокопиев, съсобственик на „Икономедиа“. Припомняме, че през последните два дни Николай Бареков представи документи, с които обвинява президента в „търговия с влияние” и „пране на пари”. Президентът определи обвиненията като лъжа, даде подробно обяснение как е купил имот в Гърция, който е включен като аргумент в документите – с преведени по банков път средства, които след това нотариусът, водещ сделката, е дал в брой на купувачите и добави, че ще търси правата си „срещу клеветническата кампания” в съда.

Габрово е родният град на Цветан Василев. Източникът на NОрешарски казва, че между активните организатори на новата политическа платформа в града са бившият областен управител от ГЕРБ Мариян Костадинов и бившият заместник-областен управител Пламен Недков. Те, заедно с други няколко имена на вътрешни опозиционери от ГЕРБ, се смятат за ядрото на местната организация на политическия проект на Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика