Цветанов: Нито аз, нито премиерът ще бъдем кандидати за президент

1115
Цветанов: Нито аз, нито премиерът ще бъдем кандидати за президент
Снимка: БГНЕС

Много ясно сме заявили принципната си позиция, че нито аз, нито премиерът ще бъдем кандидати за президент. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Партията трябва да бъде максимално добре укрепвана и това може да стане само и единствено, когато сме в един екип, и когато действително аз съм ангажиран с прякото функциониране и структуриране на партийните организации, за да могат те да бъдат готови за очакванията на хората, но така също и да се представяме добре на всеки едни избор ”, обоснова се Цветанов.

Каракачанов преизбран начело на ВМРО, не изключи ПФ да подкрепи президент на ГЕРБ

Шестият редовен конгрес на „ВМРО - Българско национално движение" преизбра единодушно за председател на партията Красимир Каракач...

Той не отговори дали кандидатът на ГЕРБ ще бъде мъж или жена, но подчерта, че трябва да е достоен.

„Не мисля, че трябва да казваме дали е жена или мъж, защото можем да изпаднем в някаква дискриминация. Затова смятам, че най-правилното е това, което ние сме заявили и като принципна позиция, а именно, че когато имаме колективно решение на изпълнителната комисия, тогава официално ще бъде оповестен кандидата ни за президент”, заяви още Цветанов пред бтв.

По повод Националната работна среща на партията, която се проведе в неделя, той подчерта, че целта е била всеки от представителите на ГЕРБ да осъзнае индивидуалната си отговорност и тази на партията, след успеха на местните избори миналата година.

„След местните избори ГЕРБ се натовари с много по-голяма отговорност. Всеки един от присъстващите в тази зала участва в реалното правене на политика и всеки един от тях трябва да разбере отговорността която носи”, каза Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика