Цветанов: Работим перфектно в борбата с корупцията

4896
Цветанов: Работим перфектно в борбата с корупцията
Снимка: БГНЕС

"Ще се старая по никакъв повод да няма подобно набеждаване на когото и да било. Преди стартиране на предизборната кампания през 2013 г. също бях набеден. Тогава Станишев направи пресконференция, но да сте чули някой да ми се е извинил? Не! Но такива неща не може да се случват."

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод оправдателната му присъда по делото за 6-те „Не”-та.

Управляващите набързо пресякоха идеята общините да събират отделен данък

Общините няма да събират 2% данък от доходите ни. Това обяви пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на Г...

Той добави, че за себе си е направил анализи на всичките съдии, които са гледали обвиненията срещу него кой кой е и какво прави.

Относно арестите на двамата полицейски началници в Асеновград и Първомай Цветанов заяви: "Благодарен съм на силовия министър Бъчварова, че върна Румен Ганев и неговия екип в МВР, защото виждате, че когато работим с професионалисти резултатите са ясни. Фактът, че има подобни операции говори, че работим перфектно в борбата с корупцията."

"Разбира се, че ще имаме трудни моменти. Надпреварата ще бъде оспорвана, но ние ще продължим да залагаме на позитивната кампания и да слушаме какво искат хората. Искаме да постигнем сериозен успех в Кърджали. Важното е къде и с коя партия ще се борим. С РБ ще си партнираме на доста места, но в Хасково ще бъде най-оспорваната ни борба с тях", призна Цветанов.

В коментар по въпроса за бежанската вълна депутатът каза: "Трябва да бъдем достатъчни съпричастни към решаването на този проблем, но първо трябва да бъде решен конфликтът в Сирия. Разбира се, че Меркел реагира доста адекватно на ситуацията."

Съдът оправда Цветан Цветанов по делото за отказаните СРС-та

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е обявен от Апелативния съд за невинен по обвинението, че от 26 август до 18 септември 2010 г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика