Цветанов заговори за МВР в стил "Местан": Да няма "език на омразата"

4384
Цветанов заговори за МВР в стил "Местан": Да няма "език на омразата"
Снимка: БГНЕС

Смятам, че не трябваше да се стига до тази конфликтна ситуация. Затова ще се въздържа от коментар по същество, каза вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов относно това какво са си говорили депутатите с вътрешния министър Румяна Бъчварова на днешното затворено заседание на Комисията по вътрешен ред. Той заяви, че когато има инцидент при „секторна политика”, винаги излизат едни и същи хора, които се считат за експерти и създават напрежение. Обещахме си да търсим обединение на политическо ниво, за да са по-ефективни мерките за реформа на сектор „Сигурност”, посочи Цветанов.

Според Цветан Цветанов не трябва да има „език на омраза”, защото това било угодно на определени политически формации и като дойдели избори, хората се отвращавали от политиците. Последва и спомен за 10-ти ноември, както и изразена твърда убеденост, че отишлите да се образоват в чужбина все някога ще се върнат в България.

България пак осъдена да плаща обезщетение заради Цветан Цветанов

За пореден път Европейският съд по правата на човека (ЕСЧП) отново се произнесе срещу България заради действията на Цветан Цветанов док...

На въпрос дали управляващите са си взели поука от полицейския протест как да правят реформа, Цветанов пространно обясни как поука е взета предвид обещанието от неделя, 8 ноември, да се оттеглят всички предложения на Владислав Горанов в Преходните и заключителните разпоредби на законопроекта за Закон за държавното осигуряване за догодина (ДОО).

Относно Консултативния съвет за национална сигурност, Цветанов коментира пред БНТ, че „Бълария е доста малка за геополитиките в Северна Африка и Близкия изток”. Все пак и той, подобно на Красимир Каракачанов по-рано днес, подчерта, че бежанската вълна е основен проблем за националната ни сигурност. Разбрахме се да има подкрепа за всеки наш държавник, който участва в международните съвети и да се залага на активна позиция относно случващото се, поясни бившият вицепремиер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика