Ден по-късно глас от ГЕРБ - няма да искаме оставката на Москов и Ненчев

2439
Ден по-късно глас от ГЕРБ - няма да искаме оставката на Москов и Ненчев

ДСБ се определя за опозиция. Напомням на премиера, че при миналия парламент ние бяхме в позицията, в която сега е Радан Кънев. Сега срещу нас се сипят невероятни хули – например, че сме утъпкан път с ДПС за лесен живот на гърба на данъкоплатците. Това заяви депутатът от ГЕРБ Валентин Радев.

На въпрос дали Бойко Борисов е знаел за „изригването” на ГЕРБ, Радев отговори, че може би не точно, но трябвало „да усмири” Радан Кънев. На фона на случващото се в държавата и Европа не заслужаваме такова отношение от коалиционния си партньор. Няма да гоним никого от властта, но се надяваме като са толкова морални, да си изтеглят сами назначенията. Няма да искаме оставките на Москов и Ненчев, добави Радев.

Борисов: Докато капитанът е в Брюксел, бунт на кораба

Докато капитанът е в Брюксел, бунт на кораба. С тези думи премиерът Бойко Борисов започна коментара си от Брюксел, след като днес от ...

Заради „хулите” от ГЕРБ са извадили договор за 2600 лева на месец между кантората на Радан Кънев и „Терем”. Този договор е сключен месец, след като човек, гравитиращ около Кънев, влиза в борда на „Терем”, възмути се Радев пред bTV. Народният представител визираше Стоил Яков, който въобще не бил експерт по сигурността. Защо заводът има договор с юридическа кантора, когато си има собствени юристи, попита депутатът. Стоил Яков си е назначил шофьор с 1250 лева заплата. Та заплатата на директорите в „Терем” е 1280 лева, продължи Радев. След като г-н Кънев е морален стожер, да обясни защо се получава така, каза депутатът.

Стоил Яков е лично назначение на Радан Кънев, убедено каза Радев. Той обясни и как понеже ГЕРБ бил коалиционен партньор с Реформаторите, не гледал назначенията досега, защото партията на Борисов вярвала, че кадровите назначения били избор на управление на Кънев. Май ние сме били параван, не Реформаторите, заяви депутатът.

Валентин Радев се възмути и как Татяна Дончева казала на конференцията на ДСБ в неделя (13 март) казала, че ГЕРБ било обратно на острото. Това е възмутително. ДСБ само заявяват, че са в опозиция, смята Радев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика