ДЕОС избухна заради Бокова: Борисов официално наследи Орешарски

4183
ДЕОС избухна заради Бокова: Борисов официално наследи Орешарски
Снимка: БГНЕС

"Дясно-центристкото" правителство “Борисов-2” съвсем официално се превръща в правоприемник и продължител на започнатото от кабинета “Орешарски”. Да не забравяме, че последният влезе в историята като правителство на мафията, предизвикало най-мощните и продължителни граждански протести в последните десетилетия. Това казва партия ДЕОС във връзка с официално обявената кандидатура на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН.

ДЕОС припомня, че Бокова, която МВнР величае като “една от значимите кандидатури в предстоящата кампания за Генерален секретар на ООН”, беше част част от кабинета “Виденов”, донесъл ни най-тежката политическа и икономическа криза в най-новата история на България.

ВМРО: Кристалина Георгиева постъпи достойно, сега да номинираме Бокова

След достойната позиция на Кристалина Георгиева, че ще се фокусира върху отговорностите си в Европейската комисия, вече е време българс...

"Бокова е фаворит на официалния путинов аватар у нас – Георги Първанов, който преди седмица открито изнуди министър-председателя, като обвърза подкрепата си за правителството с номинацията на виденовата министърка за високия международен пост. Работещият ден и нощ за “стабилността” на България премиер Борисов пък се изгаври със своите избиратели, демонстрирайки за пореден път пълна безпринципност и липса на каквато и да е политическа хигиена", възмущават се от ДЕОС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика