Депутат от ДПС: На 15 години природата решава кой е дете и кой жена

31329
Депутат от ДПС: На 15 години природата решава кой е дете и кой жена

Бабите да не вземат пари за две неща – че са баби и че са майки. „Патриотичният фронт” подкрепя тази идея, подчерта народният представител д-р Султанка Петрова.

Петрова подчерта, че тридетният модел е в основата на програмата на Патриотите. Ние сме против деца да раждат деца, категоричен беше народният представител.

ДПС: Мерките срещу малолетните майки са дискриминационни

От ДПС обявиха, че намеренията на социалния министър Ивайло Калфин да промени законите за плащане на детските добавки са дискриминацио...

Според изследвания и анализи "една ромка" с три деца взема 1500 лева помощи. Всъщност тя взема общо 21 вида надбавки. Тук вече се намеси и депутатът от ДПС Илия Илиев, който не искаше първоначално да седне на една маса с представител на Патриотите, но обяви думите ѝ за неистина. Кажете по кой закон се вземат такива помощи, подчерта Илиев. Това е анализ и не е един закон – ще ви донеса всички данни следващия път, отвърна Петрова.

Кажете ми като се вземат толкова пари, как един човек ще се мотивира да работи, да се развива? Какво означава дете да роди дете – недоносени деца, които също лягат на грижата на децата, продължи с атаката Петрова.

Навърши се вече декадата от ромското включване, намеси се и Анна Цолова и попита Илия Илиев откъде са му парите. От бизнес, който разви покойният ми баща, отговори той.

Илия Илиев заяви, че предлаганите от Ивайло Калфин промени в Закона за надбавките противоречи на четири члена на Конституцията. Вижте в дискотеките какво правят 15-16 годишните, с какви бюстове са – природата решава кое е дете и кое жена. Предложението на Калфин е антиевропейска реторика, продължи Илиев. Оказа се, че той има дете на девет години и беше попитан дали е съгласен след две години то да стане родител.

Калфин каза официално - по-малки детски надбавки след трето дете

35 лева детска надбавка за едно дете, 50 лева за второ т.е. общо 85, 45 за трето т.е. 130 лева общо или с 10 повече от досега и по 20 л...

В Германия се давало от четири деца нагоре по 215 евро, взе да дава примери Илиев. Ако дете не ходи на училище, убедена съм, че детските надбавки се спират, припомниха му водещите на сутрешния блок на Нова телевизия. И тук по закон е така, отвърна той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика