ДПС не очаква отлив към Местан

3013
ДПС не очаква отлив към Местан
Снимка: БГНЕС

"Няма напуснали ДПС в Разградско в посока към евентуалната формация на Лютви Местан, нито очакваме да има". Така областният председател на ДПС и депутат от област Разград Ахмед Ахмедов отговори на въпрос има ли отлив от партията на Доган към бъдещата политическа формация.

Според Ахмедов, който присъства на всичките 5 проведени досега общински конференции на ДПС в Лудогорието, структурите на партията са стабилни.

„ДПС няма спиране, след приключването на едни избори, започва подготовката за следващите, винаги сме в кондиция, според календара идват президентски избори, ако няма предсрочни“, каза Ахмедов, цитиран от Дарик.

В структурата на ДПС в Кърджали няма разнобой, твърди Карадайъ

ДПС отстоява ценностите си, не допуска грешки, а в структурата в Кърджали няма никакъв разнобой. Това заяви днес съпредседателят Муст...

Местан не е нито първия, нито последния, който прави опит в тая насока, заяви още общинския лидер на ДПС-Разград.

По думите му е хубаво новата формация да декларира към кой електорат ще е насочена, дали ще се опитва да вземе част от електората на ДПС.

Поведението на избирателите от досега проведените общински конференции сочи, че дори не се коментира темата за отлив към бъдещата нова формация, заяви и другият ДПС-депутат от Разградско д-р Хасан Адемов.

С оглед резултатите от местните избори той прогнозира обновяване на ръководствата на партията в Исперих и Кубрат. Когато си опозиция, е важно да се работи в екип – партийната структура заедно със съветниците, младежката и женската организация, допълни той. Според него загубата на кметските постове в общините Кубрат и Исперих се дължи на липса на вътрешна консолидация, не на други причини, „когато ДПС се мобилизира и консолидира, няма противници в шестте лудогорски общини“, категоричен бе депутатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика