Гаджева: Сидеров може да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов

50738
Гаджева: Сидеров може да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов
Снимка: БГНЕС

Нов скандал се завихри около лидера на "Атака" Волен Сидеров. Причината - пуснати вчера от агенция ПИК снимки показаха, че докато депутатите коват последните елементи на държавния бюджет, Сидеров е на посещение в Куба и се пече на слънце на елитния плаж "Варадеро" заедно с приятелката си Деница Гаджева.

„Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос”, заяви Гаджева пред Нова телевизия.

Гаджева се разгневи от въпросите защо депутати от „Атака” са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

Сидеров: Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши, когато паднат от власт

Сега се отпушва страхът от ГЕРБ. Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши като паднат от власт, в следващата комисия - тогава ще има сигнали с...

„В Куба бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на държавата Куба”, каза народната представителка от ГЕРБ.

Запитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: „Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си”.

„Много хора го харесват и ще продължават да го харесват”, заяви Гаджева и затвори телефона.

Същевременно във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията по следния начин:

"Преди малко се върнах от Израел след срещите ми с премиера Бенямин Нетаняху и президента Шимон Перес и прочетох за огромния скандал с лидера на една от управляващите партии Волен Сидеров. Докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той се пече на плажа на мафията в Куба - “Варадеро”. А този човек е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Това е падението на този парламент."

 

Павлова: Сигналът срещу Плевнелиев е атака. Сидеров: Може да има импийчмънт

Всичко това, което виждаме със сигнала е по-скоро политическа атака срещу президента и срещу мен и опит за отклоняване на вниманието....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика