ГЕРБ и реформаторите уверяват в стабилността на коалицията

3377
ГЕРБ и реформаторите уверяват в стабилността на коалицията
Снимка: БГНЕС

Управленската коалиционна формула е успешна. Около това се обединиха след среща председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Петър Москов и съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок и председател на ДСБ Радан Кънев, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Резултатите от изборите красноречиво и категорично показват, че управляващото мнозинство е стабилно и правителството ще продължи да изпълнява програмата си и заложените в нея реформи. ПГ на РБ категорично подкрепя предложенията за реформиране на сектор „Сигурност“, заяви Радан Кънев.

Москов: Ние с премиера имаме своите човешки и мъжки отношения

Всички трябва да излязат от нощта на изборните емоции, с премиера имаме своите човешки и мъжки отношения и каквото е било нужно сме си ...

„След изборите правителството е единно и мнозинството е единно и трябва да оползотворим дадения вот като политическа подкрепа за управляващите формации“, коментира министърът на здравеопазването Москов.

Разумният, а не емоционалният, прочит на резултатите от изборите препотвърждава, че политиката на правителството е правилна и се одобрява от хората, добави Москов. Припомняме, че именно той ядоса премиера Борисов със свои статуси във Facebook по повод победите на Реформаторския блок на местните избори.

„Очаква ни още много работа. Трябва да запазим стабилността в държавата. Само когато сме заедно сме силни и можем да не допуснем сценарии за дестабилизация. Нека да работим с повече разум и смирение“, заяви от своя страна министър-председателят Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика