ГЕРБ пита: Защо най-големият трол на републиката изнася информация от закрита комисия

27063
ГЕРБ пита: Защо най-големият трол на републиката изнася информация от закрита комисия
Снимка: БГНЕС

Питам и не искам отговор - защо г-жа Сияна Фудулова, председател на комисията, изнася информация от нея? Знаете всички, че комисията за Христо Бисеров и Бисер Миланов-Петното е закрита и не може да се изнасят данни. Това заяви на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова, предаде БГНЕС.

Тя и колегата й от ГЕРБ Веселин Вучков оспориха явяването в парламента на Бисер Миланов, който дойде на заседание на комисията с белезници за изслушване. И Дукова, и Вучков напуснаха в знак на несъгласие с подмяната на предмета на дейност на комисията, както обясниха те. Специализираната комисия бе наречена от Дукова "жълта комисия". А най-големият трол на републиката, г-н Кутев, заедно с г-жа Фудулова изнесоха сведения и информации в народно творчество, подчерта тя. Не знам кое и кой доведе едно подсъдимо лице с белезници в парламента, за да иска доноси и клевети по нечии адрес, каза народният представител.

"Нормално ли е подсъдимо лице да дава информации във вариант, в който вероятно инкриминираното лице трябва да излъже? Кой е давал данните и аргументите това лице да вади тези доноси в комисията", пита депутатът.

Според Дукова в този момент трябвало да се прикрие участието на лицето Бисер Миланов-Петното във форумите, които г-жа Мая Манолова като председател на комисията по изработването на Изборния кодекс организира. Нещо повече - трябваше да се прикрият срещите на това лице в Министерския съвет с г-н Орешарски, с г-жа Корнелия Нинова и участието му в цензурата по площадите на България, посочи тя. Парламентът се превръща в следствен орган, който разглежда жълтини, недостоверни и нелицеприятни факти. Дукова призова колегата си Веселин Вучков да даде конкретика и факти по този въпрос. Той от своя страна заяви, че от началото на лятото Бисер Миланов-Петното се издирва от българската прокуратура и от полицията по конкретни досъдебни производства. През това време той участвал в обществени съвети по обсъждане на различни теми, включително и в присъствието на премиера Орешарски в Министерския съвет.

Партии извън парламента са плащали за ДАНСwithme, казва депутат

Протестите от лятото на миналата година са платени от политически сили, които не са във властта, включително и ГЕРБ. Това зави на брифи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика