Ясен е новият зам.-главен секретар на МВР

32666
Ясен е новият зам.-главен секретар на МВР
Снимка: БГНЕС

Георги Костов е назначен за заместник-главен секретар на Министерството на вътрешните работи. Информацията съобщи ресорният министър Веселин Вучков пред журналисти в МС.

Досега Георги Костов беше директор на ОДМВР-Бургас, предаде "Фокус". Той работи в МВР от 1993 година, като е заемал последователно различни изпълнителски и управленски длъжности в системата – от разузнавач в районно полицейско управление до ръководител на областна дирекция.

Лазаров подкрепи протеста на служителите на МВР

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров подкрепи протеста на служителите на МВР и Министерство на отбраната. "Солидарен съм с искан...

Георги Димов Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Завършил е Висш технически университет в София, инженер. Започнал работа в МВР през 1993 г. като разузнавач в Девето РУ-София. От 1998 г. - началник група "Тежки престъпления", а от 2009 до 2010 г. - началник сектор "Криминална полиция" в Девето РУ-София. От 13.09.2011 - директор на ОДМВР I-ва степен на ОДМВР – Благоевград.

От 01.08.2014 г. - директор на ОДМВР I-ва степен на ОДМВР-Бургас.

Прецених внимателно професионални биографии и се спрях на него. Говорил съм и с главния секретар. В петък бих искал да представя целия политически екип на МВР. Това заяви още Вучков, цитиран от БГНЕС.

Ще назнача заместник главен секретар. Спрял съм се на две имена и вярвам, че до края на седмицата ще имам положителен отговор. Светлозар Лазаров остава на поста и аз няма да наруша закона. Това заяви вчера в ефира на Нова телевизия министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Той припомни, че мнократко е критикувал работата на главния секретар в качеството си на депутат. Като пример беше дадена акцията в Ляскове, при която "службите претърпяха провал".

Цветанов:Има реална опасност МВР да остане без заплати

Има реална опасност служителите от МВР да останат без заплати. Това каза пред журналисти във Велико Търново Цветан Цветанов, заместник-...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика