Каролев изброи три неща, без които не може да си министър

15910
Каролев изброи три неща, без които не може да си министър
Снимка: БГНЕС

Ако много работа за без пари го приемате за отблагодаряване ... Така икономистът Владимир Каролев отговори на въпрос на Нова телевизия дали не получава поста на съветник на Божидар Лукарски, защото го е защитил.

Поставил съм си за цел работата ми да има видим резултат. Ще видя какво бих могъл да променя като добри практики и политики. Например един от секторите, в който бих искал да видя промяна, е ВиК, каза той.

Лукарски: НФСБ ще преосмисли позицията си за Исмаилов

Министърът на икономиката Божидар Лукарски изрази увереност, че от НФСБ ще преосмислят позицията си за Орхан Исмаилов, след като се зап...

По темата „Лукарски” Владимир Каролев заяви, че има напрежение между ДСБ, СДС и ДБГ. И е категоричен, че Божидар Лукарски става за министър, защото е завършил НГДЕК и знае четири езика. Преди да се съглася да стана съветник, разпитах какво е правил г-н Лукарски в Агенцията по приватизацията и не чух лоши неща. Той направи някои пиар грешки, но това не означава, че няма да се справи.

За да си министър, трябва да са налице три неща – да си отворен за съвети, да гледаш за дългосрочни политики и е много важно да не си повярваш, че си вечен, подчерта Каролев. И добави, че заради Facebook е излязло така, че Лукарски искал да стане министър на „к’вот да е”.

Каролев разказа и интересна случка – как една неделя имало протест срещу него пред Президентството и 20 полицаи го охранявали. Поканих ги тези 20 души да дойдат с мен на Витоша, защото ходя там всяка неделя и събирам боклуци и да ми викат на мен, а не да викат срещу мен в центъра на София и всички данъкоплатци да плащат заради полицейската охрана. Не се съгласиха, каза икономистът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика