Корнелия Нинова: Ситуацията с подкупа е подла интрига. Оправдаването - слаба позиция

9246
Корнелия Нинова: Ситуацията с подкупа е подла интрига. Оправдаването - слаба позиция
Снимка: БГНЕС

Ситуацията с подкупа е подла интрига. И по форма, и по съдържание. Резултатът от всичко това е, че вместо да си говорим, че 20 млн. лева останаха у хората заради данъчни преференции, благодарение на закон на БСП, си говорим за това. Това заяви депутатът от БСП и един от кандидатите за председател на партията Корнелия Нинова е ефира на "Нова телевизия" във връзка с информацията, че са се предлагали подкупи на 48-ия Конгрес на БСП, на който Михаил Миков беше избран за лидер на партията.

Според нея отричането и оправдаването за предлагането на подпук е слаба позиция. "Целта на всичко това е 15 души да излизаме един след друг и да се оправдаваме, че нямаме сестри... Тези, които го знаят и познават, да кажат името му, ако има такъв човек", каза тя.

Никой не е искал оставката на Кадиев, категорична е Нинова

Оставката на Георги Кадиев никой не е искал. Това отсече пред bTV депутатката от БСП Корнелия Нинова. Тя изтъкна, че е била на сбирката...

В отговор на въпроса дали Нинова е предложила сума, депутатът отговори, че очаква поне един човек да спомене името й. "Чакам поне един от тези хора да събере характер да ми произнесе името". Ако това стане, Корнелия Нинова заяви, че ще се ходи в съда.

Същата позиция относно случая защити по-рано днес социалистът и бивш министър на енергетиката Румен Овчаров. Интригата, че са се предлагали подкупи на 48-ия Конгрес на БСП са мръсни номера, с които по традиция в столетницата се отстрелват членове.

"БСП никога повече не трябва да бъде управлявана с мръсни номера. Има приказка „Целта оправдава средствата”, но тук и целта е мръсна и средствата са мръсни”, коментира социалистът.

 

 

Овчаров: Интригата с предлаганите подкупи в БСП е мръсен номер

Интригата, че са се предлагали подкупи на 48-ия Конгрес на БСП, на който Михаил Миков беше избран за лидер на партията, са мръсни номер...

 

 

 

 

 

Миков оптимист: Ще имаме по-добър резултат от очакваното на изборите

"15 години са сигурно много малко от историята на левицата в България, но са категорично доказателство, че в това бурно време благода...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика