Кунева: Продължавам да чакам обяснение от моите партньори

22422
Кунева: Продължавам да чакам обяснение от моите партньори
Снимка: БГНЕС

Аз знам, че в моите ръце е единството на Реформаторския блок. Знаех го още от самото начало, когато подписахме учредителното споразумение. Това каза Меглена Кунева – лидер на „България на гражданите”.

„Защото, ако „България на гражданите“ не се беше присъединила, това щеше да бъде старата формула на Синята коалиция. Тъй че с присъединяването на „България на гражданите поех много сериозна отговорност, включително и пред компактната група хора, компактната партия, която „България на гражданите“ представляваше. Знаех го и по време на тези избори. И не съм се изкушила в нито един момент да предам това единство. Не съм дала ни най-малък знак, че от страна на „България на гражданите“ има каквото и да било колебание. Ако хората наоколо виждат някаква несправедливост, която характеризират като горчилка, уверявам ви – това не е моя оценка. Аз свърших всичко възможно, дадох мандат на Реформаторския блок без да заемам място. Но продължавам да чакам обяснение от моите партньори”, заяви още Меглена Кунева.

Цветанов: Реформаторите са единственият ни потенциален партньор

Реформаторският блок е единственият от партньор, с който можем да се обединим за силно правителство с дясноцентристко управление, ако с...

Считам, че всичко, което направих, е знак. „Колкото до учредителното споразумение, ние предвиждаме да се явим на всички избори, да направим един пълен цикъл избори заедно. И аз никога не съм показвала колебание по този въпрос. Достатъчно опит имам политически. За радост, в голямата си част моят политически опит е европейски. Знам как трябва да се постъпва, за да има европейски стандарт в България. Нямам никакво колебание в това, че мога да го направя”, допълни Меглена Кунева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика