Кунева за ДСБ: Да си в опозиция и в управление е крайно нелогично, да се определят

1694
Кунева за ДСБ: Да си в опозиция и в управление е крайно нелогично, да се определят

Да си и в опозиция, и в управление е крайно нелогична ситуация. Това заяви вицепремиерът, министър на образованието и лидер на ДБГ Меглена Кунева по повод на напрежението между ГЕРБ и ДСБ.

„Лидерът на ДСБ трябва да каже дали партията да излезе от властта. Да си и в опозиция, и в управление е крайно нелогична ситуация. Тя затруднява всички”, смята Кунева.

Според нея, "ако голямата част от членовете на ДСБ смятат, че трябва да бъдат в опозиция, както твърди Радан Кънев, то нека да го направят. Ако една част от тях пък не са съгласни с това и подкрепят, например оставането на министъра на здравеопазването Петър Москов във властта, нека и те да го кажат".

„Най-важното е да се определят, защото няма такава форма на управление, в която да си хем в опозиция, хем да си на власт”, категорична бе Меглена Кунева, предаде БГНЕС.

Тя заяви, че очаква ДСБ да вземат решение, което ще облекчи и техните структури, а и ще направи Реформаторския блок един нормален и предвидим партньор.

Запитана дали трябва да има само един председател на ПГ на РБ, Кунева обясни, че има един и той е Найден Зеленогорски, който представлява РБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика