Малинов сменя Кунева в ЕП

22250
Малинов сменя Кунева в ЕП
Снимка: БГНЕС

Светослав Малинов, а не Меглена Кунева, от Реформаторския блок влиза в Европарламента, съобщиха от Централната избирателна комисия. Промяната е резултат от преференциалния вот, посочва Нова телевизия.

Единството на Реформаторския блок е над всичко, през тези месеци аз работех именнo за тази консолидация. Ще направя всичко за единството на блока. РБ е повече от коалиция – той е траен политически съюз с общо бъдеще. Постигнахме важна крачка напред, тепърва ни предстоят още успехи. Това заяви водачът на листата на Реформаторския блок за ЕП и лидер на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева по време на пресконференция в НДК в нощта на изборите.

Реформаторите заявиха ясно: #ОСТАВКА

Представителите на Реформаторския блок заявиха съвсем ясно и категорично: #ОСТАВКА. Това се случи по време на официалната пресконференц...

Кунева подчерта, че реформаторите ще работят за подкрепа от европейските институции за реформи в България. „Държим на Европейския енергиен съюз, държим да знаем колко работни места ще създаде всяко евро”, допълни тя.

Всеки глас за мен е глас за листата на РБ, всеки глас за РБ е глас за бъдещето на страната ни, подчерта тя, като уточни, че резултатът е можело да бъде и по-добър за РБ, но тежките условия на кампанията не са го позволили. Ние направихме пробив и нашите симпатизанти се радват именно защото така получиха кураж и надежда, допълни Кунева и изрази убеденост, че РБ ще се докаже като важен политически фактор и на парламентарните избори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика