Местан: Мая, търсят ти сметка за Костинброд

32373
Местан: Мая, търсят ти сметка за Костинброд
Снимка: БГНЕС

"Мая, търсят ти сметка за Костинброд." Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан при дебатите по искането за предсрочно освобождаване на заместник-председателя на парламента Мая Манолова, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

„Това, че думите тежат по грубата сила, вносителите усетиха от изказването на г-н Курумбашев. Ние ценим думите и затова няма да ги хабим, за да влезем в абсолютно измислен сценарий на опозицията. Мая Манолова е точният човек на точното място в 42-то Народно събрание. Тя не се нуждае от защита, професионализъм, опит. Тя е парламентарист отвсякъде”, посочи Местан.

Местан: Срещу най-силния кабинет стои най-силният деструктивен опонент

Срещу най-силния български кабинет стои възможно най-силният деструктивен опонент, който някога са имали българските правителства, заяв...

„Тя е обект на атака не заради тези измислени мотиви, друга е причината. Мая, търсят ти сметка за Костинброд. Това е жлъчно отмъщение, което обаче няма да се получи”, заяви Лютви Местан. „Странният микс между поетическия талант на Деса Поетеса от „Шоуто на Слави” и странния синтаксис на някои бивши министри ще останe в 42-то Народно събрание като срам за парламентаризма. ДПС ще гласува против това искане”, подчерта председателят на ДПС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика