Местан: Мотивите на Христо Бисеров са лични

25158
Местан: Мотивите на Христо Бисеров са лични
Снимка: БГНЕС

Мотивите на Христо Бисеров са лични, каза пред БНР председателят на ДПС Лютви Местан, предаде БГНЕС.

По никакъв начин ние не сме инициирали оставка. Друг е въпросът, че при тази категоричност приехме оставката, тя е факт, каза още Лютви Местан. Той заяви, че е изненадан от различните хипотези след новината, че Бисеров напуска и ДПС, и парламента.

Уверявам ви и ще го повторя пак, че ние не сме поискали оставката на г-н Бисеров. Това е негово лично решение, а кои точно мотиви са го подтикнали, той помоли негова да е преценката кога и как да ги оповести, уточни председателят на ДПС.

Няма никаква промяна в политиката на ДПС. Партията стои плътно зад кабинета "Орешарски", заяви Местан. На въпрос дали като председател на парламентарната правна комисия върху него е упражняван натиск, Местан категорично отрече. Г-н Бисеров бе категоричен, че няма нито едно политическо отношение към решението му да напусне ръководните позиции, допълни Местан.

Аз също бях изненадан, когато разбрах това в ранните следобедни часове на вчерашния ден, каза още Местан, който разбрал вчера за решението на Христо Бисеров. Дали е възможно той да работи по нов политически проект, Местан каза, че категорично изключва такъв вариант. ДПС е в състояние да запълни какъвто и да е вакуум и не може да се очаква сътресение в партията, заключи той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика